Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Videa (15)

Trailer 5

Recenze (264)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Mám takovej dojem, že se mi to vlastně po zhlédnutí i celkem líbilo, bylo fajn vidět Ika v netypický roli, se kterou si imho poradil, ale s odstupem času (protože jsem líný prase a zapomínám už psát i komentáře) musím přece jenom Dvacátou druhou míli označit za průměr,v němž byl totálně zabitej potenciál obou hlavních protagonistů. Zapamatovatelnej po delší době je tak jen ten happy end. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Film spatlaný z bůh ví čeho. Celé je to hrozně nesympatické a prapodivně matoucí. Hlavní postava nedává vůbec smysl, Nikdo nám není pořádně představen, o té organizaci taky víme prd. Vůbec mě to nebavilo a posledních pár minut jsem prospala. Až tak moc mi bylo ukradený, jak to dopadne. Plus to bylo dost předvídatelné. Opáčko si fakt nedám. 1* ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Asi najnesympatickejsi hrdinovia akych svet pamata, len na seba kricia za madafaking blbosti, pustaju trapne radobyhlasky a metafory a polku casu ani nechapem preco a naco. Uz som to sla vypnut, ked sa docitala ze dalej nasleduje akcia... zostrihana ale tak, ze ma clovek chut dat obrazovke pastou. A ze zeny vedia byt smrtonosne - what else is faking new, Maggie?! Proste cele zle, ta 1* je za Uwaisa. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(37%) Peter Berg má opravdu divný režijní styl. Mé hodnocení jeho snímků je jak na houpačce. Ale to okecávat nehodlám. Vlastně ani nevím, co mám k tomuto dílku napsat. Příběh je strašně nezáživný a chaotický, obtížně se v tom orientuji. Úvod ještě ušel, pak se to zasekne do nudné, politické frašky. Ale po nějaké té 50 minutě se rozjede celkem realistická akce, která mě aspoň chvílemi zaujala. Samozřejmě, rychlé střihy, rozklepaná kamera – to zde bohužel je, ale v tomto případě mi to bylo jedno. Herecké obsazení je tu celkem známé, ale skoro nikdo mě nijak extra neoslnil. Wahlberg zde sehraje svůj standart, L.Cohan mi zde připomíná nasranou Maggie z TWD, Malkovich je zde jak uschlej šváb a Rousey se mi líbí ještě méně jak je nafoukaná. Víc bych to kritizovat nechtěl, nemělo to nic extra zásadního, co by mi vadilo. Jen to bylo prostě strašně nudné. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvoch nedavnych peckach s Wahlbergom som si znova pripomenul, ze väcsina Bergovych filmov mi vôbec nesedi. Je to taka americka obdoba zbesileho Tsui Harka. Cize môzete ocakavat chaoticky nezazivny pribeh a absolutne neprehladnu akciu jak v Bourneovkach. Jedinym bonusom je R-kovy rating. Ale z tych mikrosekundovych priestrelov hlav som aj tak nic nemal. Najviac ma pobavila finalna akcna scena, ktora sa evidentne insirovala Raidom, ale v ovela horsom prevedeni. V zbesilom a chaotickom strihu (casto aj cez moju oblubenu osu) som absolutne netusil kto koho mlati alebo po kom striela. Bitky su väcsinou bez kontaktov. Ked k nejakemu dôjde, tak je to CGI gore trik. Choreografiu tazko posudit, ale v tom zbesilom tempu som si nevsimol ziadny narocnejsi chvat. Schopnosti zucastnenych borcov su vyuzite asi tak na 1%. Potesil ma snad len happyend v ktorom vsetci nesympaticki hlupaci zomreli, kedze štvority agent na piatu s nimi vyjebal. Dalsi diel urcite vynecham. 1/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení začalo v listopadu 2017, natáčelo se v Georgii (USA) a v Kolumbii. (Varan)
  • 5. února 2018 se během natáčení v Kolumbii objevil i kolumbijský prezident Juan Manuel Santos. Režisér Peter Berg mu dokonce nabídl, jestli s ním nenatočí jednu akční scénu. (ČSFD)

Reklama

Reklama