Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sandler to tentokrát zkouší trošku akčněji a vychází mu to! Nejde o špičkovou komedii, ale o pohodový, lehčí nadprůměr, který se na Sandlerovy poměry drží celkem na uzdě a nezásobuje nás nechutnými, pubertálními vtipy v příliš velké míře. Námět je rozehrán solidně a nabízí Sandlerovi a Spadovi dobrou výchozí pozici pro využití jejich komediálních talentů. Chvílemi dojde nečekaně i na vážnější momenty, které i přes určitou absurdnost působí celkem uvěřitelně a dávají snímku určitou hloubku, kterou sice nepotřeboval, ale nijak mu ani neškodí. Sandler už nám naservíroval lepší snímky, ale pro jeho fandy bude The Do Over i tak dobrou zábavou. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Vsichni suchari to sice zdissovali, ale to byva obvykle znamka lepsi zabavy. Ackoliv jsem doposud Spada nemel rad, tak v tomhle filmu byl za losera a byla to mega prdel - urednik v bance v obchodaku s zivotem na hovno, proste sem se dycky gebil a bylo jedno, jestli o nem rika kunda "smrdi jak boty" nebo jestli seka travnik zatimco manzelky ex mu tu ex prohani v bazenu a cakaj na nej vodu.. proste Sandlerovka a me ten humor sedi. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná komedie? No ani mi to tak nepřišlo, spíš takové podbízivé odlehčené drama s kriminální zápletkou od Adama Sandlera. Scénář je děravý až hanba, občasné dějové nelogičnosti dávají trošku smysl, když na ně postavy sami poukážou, ovšem vlastně to nevadí, buď se člověk začne nudit na začátku, nebo už vůbec. 2. netflixovský zářez zažehnán. Snad to příště bude vtipnější...7/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přepálený "krimi-špionážní" příběh o komplotu kolem léku na rakovinu se sice v druhé polovině notně zadýchával, ale aspoň tu nějaký "smysluplný" vůbec byl. Sandler se Spadem nehráli žádné neschopy a blby, jejich obyčejní lůzři chytající za pačesy nový život dokonce působili sympaticky kamarádsky a rozhodně. Jestli mysleli filmaři vážně i dojímavé rodinné momenty, to netuším, ale svým typicky vulgárním, homofobním humorem překračovali čáru trapné nechutnosti jen sporadicky. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Upřímně se docela divím, že Netflix šel do spolupráce s Adamem Sandlerem, chápu Adam z toho má prachy a Netflix sledovanost, protože Adam je prostě oblíbenec, ale kde je kvalita? To Do Over je typická Sandlerovská komedie s černým, občas až nechutným a sexistickým humorem, který jsem v Sandlerových filmech mohli slyšet již nespočetně, ale nic originálního se neobjevilo. O akci se ani nedá mluvit, je to nevyvážené a nezajímavé, kdyby alespoň scény se sexem stály za to, ale bohužel ani to ne. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama