Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ty vole...Bože vole... dej Sandlerovi rakovinu a vymyslí táááááákovouhle píčovinu. Spoiler. Sorry. Tak už se nezlob! Tedy přesto, že si vybral zvláštní nosné téma a logiku nechal krutě vyprstěnou spinkat doma na gauči, dokázal do děje našroubovat řadu svých typických krávovinek. Za tři s přivřeným okem. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přepálený "krimi-špionážní" příběh o komplotu kolem léku na rakovinu se sice v druhé polovině notně zadýchával, ale aspoň tu nějaký "smysluplný" vůbec byl. Sandler se Spadem nehráli žádné neschopy a blby, jejich obyčejní lůzři chytající za pačesy nový život dokonce působili sympaticky kamarádsky a rozhodně. Jestli mysleli filmaři vážně i dojímavé rodinné momenty, to netuším, ale svým typicky vulgárním, homofobním humorem překračovali čáru trapné nechutnosti jen sporadicky. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Možná mi k sandlerovkám chybí dabink a nebo je tahle prostě nechutnější a debilnější než jiné. Když už se mi nějaký fórek zalíbí, tak ho srazí nějaká nechutnost (jako třeba kapání potu z koulí). Celý děj je navíc hodně zamotaný a na takovou komedii zbytečně. Kdyby nešlo o komedii ale thriller, byl by zajímavý. V takovéhle komedii by ale bohatě stačila zápletka z první čtvrt hodiny. Přidat kočičky, přidat víc zabijáků a přidat víc blbnutí v obří vile. Bylo by to jednoduchý a účelnější. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Sandlera z posledného desaťročia je to dobrá až veľmi dobrá komédia, hoci pri tom presexualizovaní všetkého sa tu dočkáme situácií, ktoré sú aj za hranicou vkusu. Napríklad keď ženská kláti dildom muža do zadku, mne to vtipné nepríde. Ale keď si uvedomíme, kto to režíroval a kto to napísal nič iné (a lepšie) sme čakať ani nemohli. Inak sa tu Sandler miestami podobal na Joža Ráža v tridsiatke, až som si myslel, že pozerám Rabaku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

The Do Over je klasická sandlerovka, s jejím typickým humorem, zápletkou a postavami. Vtipnost se tudíž pohybuje někde na hranici ulítlosti, fekálnosti a soudnosti, nicméně Adamovým vyznavačům bude jistě i tentokrát po chuti, takže já se bavil, a to přestože to občas ne úplně zafungovalo, jak by mělo, každopádně ve výsledku asi ok. Zápletka pak působí dost naivně a prostě se v ní nemá cenu nějak vyloženě přehrabávat, je to hloupoučká kravinka, ovšem i v tomto ohledu bych se nakonec spíš přikláněl, a to i přes celkovou nevýraznost, k jemné spokojenosti, neboť jí nelze upřít spád, nudný to také není, trapný jen chvílemi, bláznivý tak akorát, takže též ok. A postavy jsou vesměs sympatické, kdy hlavní zábavnost na sebe samozřejmě očekávaně strhává právě Sandler, nicméně nečekaně výjimečně mě tentokrát neiritoval ani David Spade, kterého jinak fakt nemusím, ale zde Adamovi sekundoval statečně, příjemným oživením pak byli camea Swardsona a Guzmána a opomenout samozřejmě nemohu ani superkost Paulu Patton. Já se tedy u toho zkrátka bavil v rámci možností poměrně dobře, nicméně je nutné podotknout, že ti, co Sandlerův humor a styl filmů nemusí, měli by se právě této podívané vyhnout velkým obloukem, neboť tento jeho snímek zastupuje skutečně vše, proč je diváky buď milován, či zatracován. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama