Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Vsichni suchari to sice zdissovali, ale to byva obvykle znamka lepsi zabavy. Ackoliv jsem doposud Spada nemel rad, tak v tomhle filmu byl za losera a byla to mega prdel - urednik v bance v obchodaku s zivotem na hovno, proste sem se dycky gebil a bylo jedno, jestli o nem rika kunda "smrdi jak boty" nebo jestli seka travnik zatimco manzelky ex mu tu ex prohani v bazenu a cakaj na nej vodu.. proste Sandlerovka a me ten humor sedi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale humor Adama Sandlera je prostě humor, který mi sedí. Je mi vlastně jedno, jakou šílenost si vymyslí a v jaké hraje, prostě se mi jeho styl líbí a nic na tom nejspíš nezmění žádný další film. S Davidem Spadem si sednou už dávno a tady film skvěle táhnou, i když Paula Patton rozhodně musí být zmíněna. Strašná kravina, ale mě nesmírně potěšila a zvedla mi náladu. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak mna tato sandlerovka celkom bavila. Nebyt tej zapletky s vdovou, mimochodom Patton bola velmi sexy, tak by som siel mozno aj do 4*, lebo bolo to svieze a vtipy fungovali. Neskor v deji to uz bola dost trochu zlatanina, lebo z blbej komedie bolo zrazu tazke krimi o vrahoch a liecbe rakoviny.  Aj napriek takemu zamotaniu ma to bavilo a ocenujem niektore napady. Ten gymnasta nemal chybu fakt, budem na neho dlho pamatat. Posledne co som videl od Sandlera, Murder Mystery (2019) , tak ma to vobec neoslovilo, ale toto je opat moja salka kavy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Z počátku mě film vážně bavil, ale v půlce se to zlomilo a z komedie  je rázem detektivní hluboké drama. A tím hluboké myslím, že tam je sex a drama protože je tam příběhový twist, co nečekáte. A detektivní? Inu i toho pátrání se diváci dočkají. Za mě tím, že mám rád Sandlera a jeho humor a partu oblíbených herců, tak jsem si film i docela užil. A stále to vnímám jako podprůměrnou zábavu. (45 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že Netflix dáva toľko peňazí na toto. Najhoršie na tom je, že je to už vyprázdnenosť. Na 10 zlých Sandlerových filmov príde jeden dobrý. Poslednú dobu ale toto nie je ten prípad. The Do Over začínajú celkom zábavne ale všetky konflikty, ktoré to posúvajú na úroveň nejakého hodnotového buddy filmu to v zásade podkopávajú. Hlavne svojou nelogickosťou a akčnou líniou. Poteší Paula Patton v naprataných šatách a aj sympaťák Spade, ktorý si zase strihol zbytočnú úlohu. Pozerateľné, ale takto si zábavu nepredstavujem. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama