Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi nejsilnějším pocitem je, že zklamání z tragického The Ridiculous 6 je zapomenuto. Taky mě těšilo, že se Sandler po delší sérii vykašlal na nějaké echt rodinné hodnoty a věnoval se tentokrát individuální krizi středního věku. I když i ta rodina tu občas vykoukne. Faktem je, že Sandler měkne, ale tady si udržuje hladinu humoru na příjemné výši. Dvojka se Spadem mu sedla, klidně bych dal nějaké pokračování. Guzmán tradičně nakládá (prakticky až doslova), NIck Swardson konečně v roli, v níž jsem ho málem nepoznal a pořád se mi nechce věřit, že to byl opravdu on. Mrzela mě slabší ženská účast (Sandler si vždycky dosadil nějakou známou micinu, tady nic - ale pěkné byly, to zase jo). Pobavil mě lehoučký odkaz/vzpomínka na um Zohana. Pořád ještě příjemná sandlerovka. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

The Do Over mi neskutečně sednul, přesně takovou oddechovou komedii jsem už dlouho potřeboval a ano, dobře jsem se bavil. Sandlerův osobitý humor v tandemu se Spadem výborně klapal, film srší jednu povedenou hlášku za druhou, vše doplňují parádní perverznosti a opomenout nemohu ani Paulu Patton, které patří můj velký dík za volbu šatů s výstřihem až do kuchyně - opravdu bylo na co koukat. Dávám Áďovi za tuto svižnou zvedačku nálady čtverec a jednoznačně můžu doporučit - 75%. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že Netflix dáva toľko peňazí na toto. Najhoršie na tom je, že je to už vyprázdnenosť. Na 10 zlých Sandlerových filmov príde jeden dobrý. Poslednú dobu ale toto nie je ten prípad. The Do Over začínajú celkom zábavne ale všetky konflikty, ktoré to posúvajú na úroveň nejakého hodnotového buddy filmu to v zásade podkopávajú. Hlavne svojou nelogickosťou a akčnou líniou. Poteší Paula Patton v naprataných šatách a aj sympaťák Spade, ktorý si zase strihol zbytočnú úlohu. Pozerateľné, ale takto si zábavu nepredstavujem. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Komedie pro americké burany. Jinak to nezvat nejde. Humor Rogen/Franco je sice také složen z pokleslých vtipů (týkající se drog, sexu a násilí), ale netvoří 100% humoru. Tu ano. Padání, mlácení ženy, zvracení, sražení týpka autem, vtipy o penisu, vtipy o gayích, nechutná scéna se sexem... To je všechen humor ve filmu. Některé scény byly vtipné, ale přeci jen toho bylo moc a hlášky Sandlera nefungovaly jako zdroj lepšího humoru. Postavy se tady nechovají jako lidi, projdou jim věci, které ve skutečnosti neprojdou a nefunguje chemie mezi Spadem a Sandlerem. Hodnota přátelství, na které jsem postaveny Rogenovky, tady pak fungovat nemůže. A celé druhá polovina se neskutečně táhla, protože se v příběhu objevují zvraty, hluboké myšlenky a překombinovaný příběh. Možná aby si Američané, co si to na Netflixu pustí mohli říkat: "Hele kámo, to je dost chytrý a hluboký.. a já to pochopil." Sandler by se měl vrhnout i vážnější role, protože ty mu jdou. I komedii má co nabídnout, ale pokud chce točit znovu dobré komedie, tak by nad projektem měl stát někdo, kdo omezí buranský humor, zjednoduší příběh a dá filmu nějakou rozumnou podobu. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

To, že logika funguje veľmi pozvoľna by som takejto komédii odpustil, ani prasprostý humor by mi nevadil. Ide o šialenú zápletku, máme tu dvoch ľudí, čo skúšajú žiť odznova s kopou prachov, všade pekné ženy, slnko, more - poďme vypnúť a baviť sa. Problém je, že napriek odľahčenej letnej atmosfére je humor neprítomný, dokonca i v tej prasprostej forme. Prekvapivo ho strieda nuda, ktorá síce neurazí, ale keď už mám pozerať film bez logiky, chcem sa aspoň zasmiať. Aj keď na kravine. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama