Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (142)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Nádherný film. Priam ako vystrihnutý z bežného života plného radostí a starostí, doplnený o moje obľúbené herečky - tak to bola pre mňa stávka na istotu. Nemôžem si pomôcť ale silne mi to pripomínalo niečo medzi seriálom Zúfalé manželky a filmom Matky rebelky, čo nie je samozrejme zlé kombo. Rozveselilo, chytilo za srdiečko, ach čo dodať, snáď len že už sa teším ako aj ja budem niekedy usporadúvať takéto detské oslavičky,keď budem mať deti.  V tomto filme mali teda veľký úspech.😁 ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Začátek nestál za nic, ale postupem času se to docela rozjelo, takže jsem se místy celkem slušně bavila. Největší zásluhu na tom měla Jennifer Aniston, ovšem Jason Sudeikis taky nebyl špatný. Je však třeba zohlednit fakt, že v reálném životě nekončí všechno tak sluníčkově jako v téhle milé oddechovce, která svým obsahem osloví spíše ženy než muže. (55%) ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Ano. Klasika. Nic prevratneho. Takovychto "middleclass" romantickych filmu jiz vzniklo a jeste i vznikne nespocet. Je tomu tak jednoduse proto, ze jsou to ty oddychovky, u kterych si date veceri, behem filmu parkrat zkouknete mail nebo facebook a mnohdy si i pokecate s prateli. Ale to je duvod, proc presne takovyto filmy jeste potrebujeme. Abychom na chvilku vypli a relaxovali u predem jasneho happyendoveho filmoveho dila jako je toto. :-) ()

Bilynigga 

všechny recenze uživatele

Klišé... to je první slovo, které mě napadne, po shlédnutí celého filmu a hraje mi v hlavě ještě notnou chvíli, ve všech tóninách. Klišózní klišé. Vše dopadne dobře a každý má rád svou mámu. Dívali jste se na hodnocení? Když jste příslušnice něžného pohlaví, nemůžete tomu skoro dát méně než 2 hvězdičky a když vezmete v potaz Anistonovou, tak ani méně než 3. Když na to koukáte se svou matkou asi ti ve vás vyvolá nějaké sentimentální rozpoložení a podle mě, to je jediná a splněná pointa celěho filmu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prý se to dle obsahu zapíše do historie romantických komedií na další desetiletí. To je strašnej blábol. Z mýho pohledu naprosto zbytečnej film, kterejch ale je spousta. O tom, jak kdo slaví den matek, u nás se to slaví snad jen kytkou. Přitom nabušený ženský obsazení. Jennifer Aniston v jejích letech, Kate Hudson a Julia Roberts, ta sice měla špatnou postavu, ale ten její úsměv. Prostě to nebylo ani romantický, ani vtipný. Takový všední problémky pár lidí, kdy se člověk občas pousměje, ale žádnej zázrak, naopak se na to hodně rychle zapomene. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama