Reklama

Reklama

Planeta nezadaných 2

  • Polsko Planeta Singli 2 (více)
Trailer
Polsko, 2018, 119 min

Režie:

Sam Akina

Scénář:

Sam Akina, Jules Jones

Hrají:

Agnieszka Więdłocha, Maciej Stuhr, Danuta Stenka, Piotr Głowacki, Weronika Książkiewicz, Tomasz Karolak, Joanna Jarmołowicz, Aleksandar Milićević (více)
(další profese)

VOD (1)

Blíží se vánoční svátky. Producent Marcel přesvědčuje vedení televize, aby odvysílala štědrovečerní pořad podle jeho nápadu. Hlavními hvězdami mají být Tomek a Ania, jejichž vztahem nedávno žilo celé Polsko. Marcel přesvědčí vedení stanice, že se ti dva stále milují a že pořad, ve kterém budou vystupovat, bude mít velký úspěch. Projekt dostane zelenou, ale je tu jeden problém. Vztah Anii a Tomka prochází velkou krizí, zdá se, že už nemůžou jeden druhého vystát. Ania obviňuje Tomka z nezralosti a sobectví, on jí vyčítá, že má příliš vysoké nároky a že je nudná. Rozcházejí se, Ania se z Tomkova bytu stěhuje zpět k matce. Marcelovi se ale protagonisty svého Vánočního speciálu po velkém přemlouvání podaří přesvědčit, aby v něm účinkovali. Pořad má velkého sponzora Alexandera, který vytvořil neomylný algoritmus lidské kompatibility nazvaný Přitažlivost, který má být právě od Vánoc dostupný pouze na Planetě Singli. Přípravy pořadu začnou, producent Kamil přichází se stále bizarnějšími nápady. Jednou z hvězd má být zpěvačka Beata, se kterou měl Tomek kdysi poměr. Využije toho, aby naštval Aniu, a znovu si z ní začne. Ania zase naváže vztah s Alexanderem, který je jí nadšen, podle jeho aplikace mají shodu 92 % (s Tomkem má Ania shodu jen 8 %). Alexander Tomkovi řekne, že hned po skončení Vánočního speciálu hodlá Aniu požádat o ruku. Frustrovaný Tomek, který ve skutečnosti o Beatu vůbec nestojí, se rozhodne přijmout nabídku televizní stanice z Los Angeles. Vánoční speciál bude jeho poslední účinkování v Polsku... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pôvodný nápad z jednotky sa už zopakovať nedá, a tak tu tvorcovia trochu varia z vody a naťahujú jednoduchý príbeh o večnej láske. Krásna učiteľka je tu ešte krajšia v princeznovských šatách, len jej prerod z nevinnej učiteľky na dračicu mi akosi nesedel. A tá linka s jogínom, to bolo celkom zbytočné. –––– Mrzí ma, že nie som mužom, ktorého potrebuješ. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší průměr, ale dvojka je tragická.  Ania a Tomek jsou spolu Marcel domluví vánoční speciál , který budou moderovat oni se , ale pohádají  a jdou od sebe mezitím za ní dojde ředitel a řekne jí, že děti co učí tam mají vystupovat a ona to má moderovat , ale musí si  s Tomkem hrát na to, že spolu pořád jsou. Do toho Aniu nabaluje chlápek co vynalezl tu seznamovací aplikaci a chce ji požádat o ruku Marcel se sbližuje se svou matkou co ho odmítla, když zjistila, že je teplý a Anina kamarádka čeká děcko a dala se na jógu a chodí na lekce co učí nějaký Ind co po ní jede a pozve ho na Vánoce k nim jejímu starému to vadí a jejich dcera se bojí toho, že až porodí nebudou se jí věnovat. Oproti jedničce je hudba příšerná není to už ani vtipné a do popředí se dostává ten tlustoprd z jedničky konec se to snaží zachránit, ale už není tak dobrý jak v jedničce . Hlavní herečka  je pořád pěkná a má tam dvoje pěkné šaty za to ty 2 hvězdy 40 procent ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Už mi z tých všetkých drám jebalo, potreboval som vypnúť a zmeniť vibrácie a kedže som dnes kráčal kolem polskiego sklepa, bolo rozhodnuté, čo si pustím. Trochu som sa síce obával, že zmena režiséra/ scenáristu bude mať negatívny dopad na konečný efekt filmu ako i na môj emočný stav, ale u tohto žánru je to úplne jedno. Ved' mi šlo len o zmenu vibrácií a "dvojka" svoju úlohu parádne splnila. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhé přistání na této svérázné planetě (už si začínám připadat jako Ládínek Smolík) mi nepřineslo takové množství humoru jako předchozí část, ale i tak jsem se vlastně slušně bavil. Velice mě potěšilo, že tvůrci výrazně omezili otáčky své emocionální ždímačky, takže mi teď nehrozilo, že mi odstředivá síla vytáhne oči z důlků. Naprosto mě pak překvapil samotný závěr, v němž humor nečekaně zvítězil na body nad patetickým slzením. Ale přesto... Zase to muselo být letadlo? Vážně? Není to už přece jen příliš provařená záležitost? No, to už je jedno. Méně humoru + méně ždímání = čtyři slabší kousky. 4*- ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je už klasickým romantickým klišé, kdy se ústřední pár rozejde, aby k sobě mohl nakonec najít cestu. Ubylo humoru, přidalo se na romantice a víc se tlačilo na city, ale pořád je to prostě hezký. Hlavním hrdinům to krásně šlape, sekundární pár baví svými problémy ohledně porodu a v závěru se i díky lince producenta Marcela ždímají kapesníky. Agnieszka je tu v některých sekvencích až neuvěřitelně podobná Anne Hathaway a proto jí žeru ještě víc. Tak a teď trojka. 80% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama