Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Je to k pláči když amatéři točí filmy. Proč to dělají, možná je to baví, možná proto že mohou, možná čistě pro nějaký ten finanční zisk (Lenka Kny si své veledílo produkovala ve své produkční společnosti). Co mi na tom vadilo nejvíce, bylo, že se to snažilo vykrádat Poledňákové velrybu. Naštěstí je scénář tak zpatlaný, děj žádný a tvůrčí, filmařské a vypravěčské schopnosti autorů díla tak nicotné, že k plagiátu dojít nemůže. Snad mělo pro herce význam si zajet do Tater, něco oddrmolit, nadýchat se čerstvého vzduchu a šup zpět do Prahy, protože je místy vidět že je jim účast v této taškařici nepříjemmná. Kdybych měl najít něco kladného, tak to je asi práce maskérů, kdy v jednom záběru vypadal z určitého úhlu na pár sekund polívka v sukni docela k světu. Produkce: BLUE TIME Praha ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V uvodnych minutach som tento film chcel vzdat a aj ho vypnut,lebo ma zasiahla velka nuda,no potom sa to zacalo uberat tym spravnym smerom,vyklula sa z toho velmi prijemna,pohodova,vtipna a mila romanticka komedia,ktora sa odohrava v nadhernom zasnezenom prostredi Tatier,velkym plusom bolo aj herecke duo Anna Polivkova a Martin Dejdar,ktori boli super,cize sa mi to pacilo...:-) ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Navzdory svému hodnocení je Ženská na vrcholu jednou z těch méně pitomých českých komedií. Vlastně je to taková obdoba Bezva ženské na krku (jen ne tolik povedená). I tak však člověk musí uznat, že v základních věcech funguje. Dejdar je překvapivě v pohodě a dětští herci taky celkem drží krok (což se nedá říct třeba o Špuntech na vodě, kde jsem kvůli dětskému osazenstvu trpěl celý film). Jen ta Polívková byla "bohužel" prokleta genem svého otce... Ten její hlas je tak otravný až působí nepřirozeně. Ona za to asi nemůže, ale na rozdíl od Bolka se to nedá moc dlouho poslouchat. Slabší tři hvězdičky ale dám. Čekal jsem větší hrůzu a nakonec se občas i pobavil. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Odporní haranti? Check. Dejdar, který se zde chová jako hovado a je stejně nechutný? (Bohužel) Check (bo jsem ho mívala ráda, kdysi dávno). Nechutný alkoholik Polívka? Yup, check. Slizce vypadají Marek Němec? Ano, check. Je tu nějaký důvod, proč se na to dívat? Ani ne. Průměrná komedie dnešní doby, na kterou velmi rychle zase zapomenu. 4,5/10 ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Ústřední pár se zoufale snaží, aby to vypadalo že to mezi nimi milostně jiskří a překonávají různé problémy jako například Polívková jako biožena jí biostravu a Dejdar si otevírá konzervy. Zápletka je hodná večerníčku a výsledek uhodne každý nejen kvůli silné podobně snímku fillmu Jak vytrhnout velrybě stoličku s výjimkou absence humoru a přehlídce sponzorů. Ve filmu se vůbec nic nestane. Městská žena , která neumí na horách ani zatopit je už klišé. Za kameru a střih, které jsou celkem dobré si film zaslouží 10%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Napriek tomu, že sa nastupuje do vlaku v Tatranskej Lomnici (Vysoké Tatry), cely dej sa odohráva na Chopku (Nízke Tatry). Neexistuje žiadne priame vlakové spojenie Lomnica - Jasná. (upol)
  • Natáčení začalo 23. 11. 2018 v Tatranské Lomnici. V listopadu a prosinci 2018 se točilo v Nízkých Tatrách na Chopku. (KateDanny)
  • Původně se měl film jmenovat „Blíž ke hězdám“. (ČSFD)

Reklama

Reklama