Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

Katie88 

všechny recenze uživatele

Dejdar ve flanelové košili pojídající špek s cibulí, hrající na trumpetu v roli macho hrdiny se srdcem ze zlata, mi přijde jako dobrej bizár. Polívková to je klasika, prakticky stejná role ve všech filmech a tady navíc byla pěkně nesympatická. Asi neurazí a už vůbec nenadchne, ale zaručeně pobaví. Jen si nejsem jistá, jestli to co mě pobavilo, bylo tak myšleno. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

U některých filmových zkušeností člověk ani neví, jak je okomentovat, aby nemusel být sprostý a neomalený. Já české filmy sleduju opravdu rád, jak ty staré tak právě i ty novodobé, ale zrovna v rukou Primy vznikne z cca 8 projektů ročně jeden povedený. Tím za rok 2019 rozhodně není Ženská na vrcholu, kde se v romantickém sevření sešla ta vůbec nejméně sourodá dvojice naší herecké scény a na úpatí zasněžených Tater stvořila skoro dvě hodiny urputně nudného materiálu. [viděno na Netflixu 15.11.2020] ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdlouhavé,nevtipné a plné všech vánočních klišé na které si jen divák vzpomene.Přitom je tu dost herců,kteří dokáží nejen hrát,ale i být vtipní,ale to by k tomu museli mít lepší scénář.Tam se ale trojice scénáristek (přičemž jedna z nich to celé rovnou i zrežírovala) rozhodla že divák chce na vánoce jistoty a tak mu dala všechno co už viděl 1000x jinde.Snad jen to prostředí je opravdu fajn...40% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

K postavě ztvárněné Martinem Dejdarem jsem po mnoha a mnoha letech pocítil určitou sympatii. (Znovu a znovu si při pohledu na něj říkám, kam se poděl potenciál, který v sobě kdysi měl, šance stát se druhým Menšíkem, plnohodnotně ho nahradit.) Tady ho hodně vylepšil saxofon a scéna s hraním na mrazu byla vážně vydařená. Moc šikovné byly děti. Linka s rodiči totálně o ničem, na Annu Polívkovou se nekoukám rád. Ještě nebyla v žádným filmu na Šumavě, v Jeseníkách a v Beskydech, tím pádem to s ní ještě chvíli budu muset vydržet. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Odporní haranti? Check. Dejdar, který se zde chová jako hovado a je stejně nechutný? (Bohužel) Check (bo jsem ho mívala ráda, kdysi dávno). Nechutný alkoholik Polívka? Yup, check. Slizce vypadají Marek Němec? Ano, check. Je tu nějaký důvod, proč se na to dívat? Ani ne. Průměrná komedie dnešní doby, na kterou velmi rychle zase zapomenu. 4,5/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Napriek tomu, že sa nastupuje do vlaku v Tatranskej Lomnici (Vysoké Tatry), cely dej sa odohráva na Chopku (Nízke Tatry). Neexistuje žiadne priame vlakové spojenie Lomnica - Jasná. (upol)
  • Film v českých kinech vidělo 193 282 diváků. Film při televizní premiéře 28. 11. 2020 na TV Prima vidělo 1,16 milionu diváků. (tsatsiki)
  • Heleně (Anna Polívková) v jedné části filmů hledá místo s mobilním signálem. Signál totiž nikde jinde není. Zajímavé však je, že ve scéně, kdy chce Richard (Martin Dejdar) políbit Heleně ruku, začne právě Heleně přicházet mnoho oznámení, a to i přesto, že v chalupě signál není. (Ivo.Rolcik)

Reklama

Reklama