Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (254)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu opsat můj komentář k jedničce. Zábavná, svižná a nenáročná soft sci-fi záležitost se sympatickými postavami, která teď už vůbec nezastírá inspiraci skvělým Butterfly Effectem. Jessica Rothe má nesporný komediální talent a stejně jako u jedničky bych šel na čtvrtou, nebýt místy až příliš cukrkandlového patosu a všelijakého jiného sluníčkového ťu ťu ťu - ňu ňu ňu. Ale bavil jsem se dobře, před odjezdem na dovolenou ideální film. A pozor na potitulkovou scénu, která slibuje zajímavé (snad) pokračování. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je tak ako jeho predchodca zaujímavá svojím žánrom, zažijeme si pár hororových lakačiek a celý koncept je pomerne desivý, ale zároveň sa nemusíme obávať dramatickej hudby, nevkusných vrážd a skupiny stredoškolákov. Viac ako hororom je totiž Všetko najhoršie 2 čiastočne detektívkou, pretože sa všetky postavy snažia vyriešiť totožnosť nového vraha. A samozrejme je tiež komédiou. Vlastne ma celkom prekvapuje, ako je možné, že z filmu, v ktorom je toľko potenciálne zaujímavých nápadov, vypadol nakoniec takto nezaujímavý priemer a ja som sa ním viacmenej prenudil. Ak vám jednička sadla, existuje slušná šanca, že aj tentoraz sa budete baviť. Navyše Jessica Rothe je celkom zlatá riťka a film vám s ňou príjemne ubehne. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Tree se zase octla v časové smyčce a někdo jí jde po krku. A když umře, znovu se probudí a dostane druhou šanci. Tentokrát to je ale složitější, octla se totiž ve světě, kde platí trošku jiná pravidla. Dvojka Všechno nejhorší si zaslouží pochvalu za to, že nechce být jen klasickým sequelem, ale zkouší do příběhu vpašovat i víc sci-fi nebo dramatických prvků. Bohužel to ale vázne u realizace. Nápadů měl možná Christopher Landon dost, jako režisér ale nemá na to, aby z nich namíchal zábavný film. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bál, že půjde o kopii jedničky, ale tvůrci šli dál a celé to prokombinovali do nových levelů a z dalších, nečekaných úhlů pohledu. Nejprve matou na začátku tělem, aby pak začal skoro dokonalý nářez plný hlášek. Jinak řečeno - tvůrci vzali z jedničky to nejlepší, hned na začátku mrkají zběsile na diváka, ať to kurnik nebere vážně, protože oni taky ne, protože tady se nehledí na logiku, ale zábavu (už jen ten bezďák hned v úvodu - no tak!). Přitom to působí konzistentně s jedničkou, což muselo dát makačku udržet. Některé věci už se rovnou přeskakují, ale o to vtipněji působí ("A ty - za hodinu v laboratoři:" ), dojde opět na rychlý sestřih smrtí (a několika sebevražd), skvěle mne pobavil změkčilý ředitel školy a jeho hobby, a hlášky taky vypilovali do dokonalosti ("Jsi gay!"- "Jděte za světlem!" - nebo "Kdo si bere na přestřelku šroubovák /screwdriver/? ... "You are screwed!"). Pravda, v prostřední části jsem se chvílemi ztrácel v tom, kdo je kdo, proč, kde, co potřebuje, co stane, ale ono to dává nakonec celé smysl, napínavé je to taky (zvláště scéna se sebevraždou do elektrárny), a nakonec i dojemné a poučné, protože se zde řeší na sice omezeném prostoru docela zajímavé otázky, jako co tvoří naši osobnost a kdy jsme my sebou samými a co nás tvoří. Navíc se to povedlo vše chytře zkombinovat.,Ten film rozhodně není blbý, jen to není až tak jednoduchá, naoko nelogická oddechovka, ale fakt je u toho - pro mnohé překvapivě - potřeba i trochu zapnout mozek a city. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(80%) Viděno v kině. No vida a to mi jednička až tolik nesedla. Rozhodně mě zabavila, ty zasloužené 3* jsem dal, ale tím to haslo. Na dvojku jsem zašel jen tak ze zvědavosti. Ve výsledku to bylo v podstatě to samé, stejný koncept, podobný příběh, ale bylo to o dost zábavnější, nápaditější, hláškující atd. Celá herecká sestava mě bavila včetně hlavní a skvělé herečce. Žánrově to může připomenout hned několik filmů. Celé je to brané s nadhledem, ale jak se film ubírá ke konci, tak i nějaké ty emoce zafungují – skvělé. Víc od tohoto snímku se snad ani čekat nedá. Já se bavil, lepší jak první díl, ještě si to někdy pustím. A pozor pro ostatní ! Chce to nutně vidět předchozí díl a především si ho v případě pustit těsně před tímto novým. Je to dost pospojované a i některé scény jsou stejné. No, jsem spokojen, paráda! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Scéna seskoku z letadla v plavkách a bez padáku byla pro film natočena dodatečně. (ČSFD)

Reklama

Reklama