Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nori pochybuje o svých instinktech, Elrond se snaží dodržet svůj slib, Halbrand zvažuje svůj osud, Jižané se připravují na útok. (Prime Video)

Recenze (107)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snové putování fantasy světem s nádherným vizuálem. Nejen scéna se stromem, pohled na město s odjíždějícími loděmi nebo temný hvozd jsou pastvou pro oči. Kromě toho se příběh pěkně rozjíždí na několika frontách. Ohnivý had dá vzpomenout na film Vikingové (1999). P.S. já vím, že se opakuji, ale byl bych velmi rád, kdyby si zde vybraní jedinci přestali vybíjet mindráky a skončili s odpady, které dávají od prvního dílu. Jsou jiné způsoby jak si ventilovat frustraci. Jsem přesvědčen, že mnozí z nich se ani nedívají, jen záměrně snižují zdejší hodnocení. Když se podíváte na jejich profily, zjistíte, že jsou to úmyslní škodiči, co se snaží snižovat hodnocení i jinde. Tedy - kostýmy, výprava, hudba, kamera...když už ne herci a příběh - fakt odpad? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten odchod z Númeronu sa naťahuje, tvorcovia asi nedokážu opustiť krásnu architektúru, ktorú vytvorili, ale nakoniec nastupujeme na lode a odchádzame v krásnej scéne ako od Jacksona. Okrem niekoľkých krásnych veľkých celkov, z ktorých je jedna je temná ako z Návratu kráľa, ma tentokrát netradične najviac zaujali rozhovory elfov s trpaslíkmi, respektíve elfov s elfami a ich dilemou, čo s tým nešťastným mithrilom. ()

Reklama

ekspert 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mých očích se seriál stále více a více propadá. Prvních pět minut, hlavně díly koláže s písní, vypadalo ještě docela nadějně, ale pak zase rychle z kopce. Spousta zbytečného balastu, kvůli kterému se děj nepříjemně táhne. Minimálně to zapálení lodí a bojové flexy Galadriel si opravdu mohli odpustit. Scénář nám předhazuje hovadinu za hovadinou a postavy jsou nejen nevěrohodné, ale ještě k tomu nesympatické. Je smutné, jak se seriál snaží tvářit moudře a sebevědomě, a vůbec to nevychází. Silně podprůměrný scénář a Wayne Yip jsou smrtelná kombinace a já se začínám obávat, že to ani nedokoukám. ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čímdál větší cringe. Čert vem lore a silmarilion a nerdy, tohle je prostě tak špatně natočený, že je mi každej díl víc a víc trapně. Plánoval jsem sérii dokoukat do konce, abych "aspoň věděl", ale nevím, je to čímdál těžší. Trapnosti si užiju dost i v běžným životě, nepotřebuju se tím ládovat ještě ve volným čase. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elrond "Prdel" mě pobavilo. Galadriel vs Númenoriens je něco jako scéna z parodie. Ne pardon, celá tahle sračka je jak nějaká špatná parodie. Většina postav je k smíchu, ale Galadriel je vážně mezi nejhoršíma postavama v dějinách. Nic nedává smysl, tohle snad nemohl napsat někdo s mozkem. Každý díl má hodinu a nestane se absolutně nic! Přes 5 hodin a tempo seriálu je svižný jak když jdu ve 3 ráno po tmě na záchod. Díl od dílů je náročnější tuhle telenovelu přelouskat, poslední epizodu budu pravděpodobně koukat z mentálního ústavu. V ústavu už jsou pravděpodobně jedinci, kteří si myslí, že tomu někdo dává špatný hodnocení kvůli rasám. A sami dají větší hodnocení jen kvůli ostatním lidem. Tak se prosím propleskněte! Jedinej rasista je tady Amazon, kterým jde jen o to poštvat proti sobě lidi a tím hodit všechnu kritiku na "nemáme rádi černý lidi". Odpad by to byl i kdyby RoP byl bílej jak stěna, v House of Dragon diverzita nikomu nevadí, tak se přestaňte vymlouvat na "lidi dávají odpad protože jsou rasisti"! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Gil-galad (Benjamin Walker) oslovuje Elronda (Robert Aramayo) „Peredhel“. Znamená to „Půlelf“ v sindarinštině, což je nářečí elfů, které vzniklo až ve Středozemi z jejich původní řeči, která se nazývá Quenya. (spacemaster)

Reklama

Reklama