Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Futurističtí roboti, bláznivé vychytávky a ti nejinteligentnější studenti se na škole Ridge Valley High vyskytují zcela běžně. Mezi ně nyní přibydou také chytrá a nadaná Daphne Blakeová (Sarah Jefferyová) a její nejlepší kamarádka z internetu, technicky zdatná hipsterka Velma Dinkleyová (Sarah Gilmanová). Ne všechno je ale na akademické půdě tak nevinné, jak se na první pohled zdá. Ty nejlepší žáky totiž začnou sužovat záhadná zmizení. Z kdysi veselých dětí překypujících energií se stávají jen prázdné figurky bez života. Dokáží se obě dospívající dívky setkat i ve skutečném životě a dodat si odvahy k tomu, aby překonaly svou vnitřní slabost a zachránily město před děsivou zkázou? Připravte se na příběh plný tajemna a napětí, který se odehrává v současném nebi všech mileniálů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepodařený film co vypadá jak nějaký sraz cosplayerek někde na youtube. Velma vypadá jak chlap s brýlemi a je nechutná už na pohled navíc není vůbec ani chytrá a nemá ani nápady vše vyloženě dedukuje na náhody a Daphne vypadá jak kdyby si  odskočila z nějakého srazu barbín a zatímco v animáku je spíše taková blbka tady je z ní novodobý Einstein  . Nefunguje zde ani humor jediné co je jako, že  vtipné je to jak ředitelka mluví s tím robotem a ten dron hanby jinak nic. 5 procent za herečku Daphne co hrála pak v Následnících. P.s žánry akční cože? komedie budiž tak možná pro 3 leté děti to i ten blbý Baby shark je vtipnější krimi ani omylem a horor ano , ale sledovat to ne, že by to bylo děsivé. ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

Děj nulový, motivace postav bez logiky, herecké výkony slabé. Navíc je to pokus o moderní propagandu. Podíváte-li se na hodnocení na IMDB, je silně ambivalentní, buď to hodnotí lidi který film považují za slabotu nebo to hodnotí progresivní feminostky které tomu už jen z principu dají plný počet. Když už chtěli z jedné postavy udělat mulatku, proč ne daphne? Existují zrzavé mulatky? Je to geneticky vůbec možné. Ale jedna hvězda za to, že Daphne je hezká. No a vzhledem k tomu, že ji 22ti letá holčina se nemusím cítit blbě když se mi líbí 😅 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lituji dnešní děcka a omladinu. Musí furt čumět na všechny ty novodobé sračky, obohacené o komiksové hrdiny v „homo“ latexových oblečcích, všechno ta multi-kulti vyváženost, znehodnocování starých klasik…Ty vole tohle vidět jako vůbec první, v životě bych se na Scooby-Doo už nepodíval. Měl jsem to štěstí, že jsem vyrůstal v době, kdy se ještě točili solidní animované kousky (seriály) a kdy dávali děcka přednost čtení komiksů a knih, před běhám do kina na podobné sračky. Tohle nemělo pomalu ani hlavu ani patu, neskutečně trapné dialogy, triky i dementní scénář, který ještě okořenili o mulatku Daphne – minule zas udělali z Velmy asiatku…vracím se zpět k původnímu animovanému seriálu a na ty hrané filmy už z vysoka seru…Tohle nemohlo bavit ani 10-12 děcka, pro které to bylo viditelně cílené… ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ale naozaj toto nieje ani v modrých číslach. Proste toto už nieje scooby-doo. Daphne a Velma je tak pre vekový rozsah 10-15 rokov. Ostatní sa budete nudiť alebo film vypnete. A asi preto veľa používateľov hodnotilo odpadom alebo hviezdičkou. Ani jedna z herečiek nebola príliš dobrá. Krátka stopáž sa ale vydarila a na zabitie času postačilo. Ale inak hlúposť. 2* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To si takhle děláte na zahradě a jak Vás bolí celej člověk, tak máte po obědě chuť si u něčeho, třeba i blbýho, odpočinout. Tohle bylo ale víc než blbý. Za normálních okolností bych dal odpad, ale jelikož jsem se v některých momentech upřímně od srdce zasmál, tak mi bylo trapně, kdybych filmu jednu tu hvězdičku neuštědřil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama