foto

Nadine Ellis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Influence
2018 Daphne a Velma
2017 Can't Buy My Love (TV film)
2016 9 Rides
2015 Fear Files (TV film)
Love the One You're With (TV film)
2013 Four of Hearts
2012 Somebody's Child (TV film)
The Coalition
2011 He's Mine Not Yours
2010 Iron Man 2
2009 500 dní se Summer
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Tropická bouře
2007 Hairspray
Smrtonosná past 4.0
2006 Klub splněných přání
2005 Hádej kdo?
2004 Přes noc třicítkou
Starsky & Hutch
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
Láska s rizikem
2002 Žába k zulíbání
2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi

TV seriály

2020 Stuck With You (TV seriál)
2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Chaos Theory (S05E22)
Shameless (TV seriál)
Adios Gringos (S10E06)
Sparky (S10E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Yellow Jack (S11E04)
Strážce (S10E23)
2018 Greenhouse Academy (TV seriál)
Návrat domů (S02E12)
Špatná rozhodnutí (S02E11)
Kyle (S02E10)
další epizody (12)
Lucifer (TV seriál)
Boo Normal (S03E25)
2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
Vztah na dálku (S01E12)
U všech Skotů (S01E11)
Košíčky bez pocitu viny (S01E10)
další epizody (12)
Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-Six (S03E12)
2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oprava směru (E19)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holky versus obleky (S05E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Snow Day (S02E13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Obročnice pana McGluea (S04E22)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Věrnost, ochranka, porod (S03E22)
Dva z Queensu (TV seriál)
Fresh Brood (S08E12)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S04E11)
Day 4: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S04E07)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dopis (S01E13)
Pohotovost (TV seriál)
Where There's Smoke (S10E18)
2003 Celebrities Uncensored (TV seriál) - a.z.
Reno 911! (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky