Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci... Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

ac3r 

všechny recenze uživatele

Celý mi to přijde jako taková nahraná komedie. Štáb tam běhá s kamerou za nějakým nýmandem celou dobu a vůbec to nikomu nepřijde divný a i kdyby jim každej sežral tu výmluvu o dokumentu, tak to chování před kamerou bude stejně úplně jiný než ve skutečnosti. O trošku míň přeslazený jak Mise nový domov, ale pořád taková směšná slátanina pro nenáročný, kterou bych nikomu jistě nedoporučil. Pro Michal118: Pytloun hotely mají do luxusních hotelů hodně daleko. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Utajený šéf pro socky... V USA majitelé firem v tomto pořadu kupují svým dobrým zaměstnancům domy, auta, platí jim hypotéky, cestu kolem světa a u nás? Za odměnu posílá majitel firmy své zaměstnance na školení! OSTUDA! Ale co se dalo čekat od české produkce! Navíc tohle reality show je tak profláknuté po celém světě, že jen zaměstnanec - debil si může myslet, že se opravdu točí dokument o nezaměstnaném. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím, zas taková katastrofa a sračka jak tu někteří popisují, to není. Viděl jsem pár dílů a musím říct, že už jsem viděl mnohem horší televizní pořady (sračky, na které se nedalo dívat) – tady to byla alespoň občas i trochu prdel. Jasně, že si dělají prdel hlavně ze samotného diváka, nicméně jsem se na ty cca 3-4 díly co jsem viděl, dokázal dodívat až do konce a nejotravnější na tom všem byly jen ty pojebané reklamy…Nicméně svého šéfa bych poznal i kdyby si nechal přišít kozy a udělal plastiku, protože většího kokota jsem ještě nepotkal a nepoznal… ()

mira007 

všechny recenze uživatele

K podobným pořadům přistupuji s nedůvěrou a despektem. Nevěřím v jejich autenticitu a nenahranost, ale za pilotní díl dám tři hvězdy, protože Liberec je moje město a protože jsem potkal hlavního hrdinu, když začínal z nula nula nic a taky musím přiznat, že na první dobrou ten pořad je o chlup lepší a smysluplnější než jsem čekal. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Proletáři všech zemí, spojte se! Zhoďte své okovy! Když k vám přijde pracovat někdo, kdo se nápadně podobá někomu z vašich nejvyšších šéfů, jenom má třeba kníra navíc, tak ho společnými silami odlovte a zatáhněte do skladu nebo do přípravny a tam mu dejte sadu, dokud nepustí, kdo je a co tou maškarádou vlastně sleduje. Určitou nápovědou by vám mohlo být, že je dotyčný obklopený televizním štábem a chatrnou krycí historkou. Ale chuděrky lopaty mají jen omezený lopatský intelekt, buržousta nerozpoznají a u finálního odhalení pak mají dětinskou radost z imbecilních dárků. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série se objeví 2 slavní čeští kuchaři – Jan Punčochář a Zdeněk Pohlreich. Ve stejné epizodě také zazní znělka z počítačové hry „Grand Theft Auto: San Andreas“ (2004). (DominatorCZ)
  • Přítomnost kamer a štábu byla zaměstnancům od začátku vysvětlena tak, že jde o natáčení dokumentu o dlouhodobě nezaměstnaných. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Aby nikdo ze zaměstnanců nepoznal během natáčení svého šéfa, který v rámci pořadu zjišťoval v přestrojení nedostatky ve firmě, eliminoval se počet zasvěcených lidí. „V rámci reality show Utajený šéf se nejedná o žádné hrané scény. Nikdo, kromě šéfa a jeho rodiny, nevěděl o tom, co se ve skutečnosti natáčí,“ říká Bohumila Skalická. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno