Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro vyžraný stodoly, tedy pardon, pro jemně objemnější holčiny, která se je tu bude snažit přesvědčit, že i přestože jsi velká, tlustá a hnusná, tak i přesto můžeš vyhrát soutěž krásy a najít si vysportovaného fešáka. Myslím, že k tomu už nemusím nic dodávat, aby divák pochopil, že Star Wars je oproti tomu, co se sci-fi vyznění týče, hadr. Možná tedy, že daná sorta dívek a žen se nechá tímto snímkem obalamutit, či dokonce inspirovat, místo toho bych ale spíš doporučil se nenechat dále konejšit takovýmito bláboly, radši bych vyhodil do koše chipsy a čokoládu, co se právě chystáte pozřít a šel bych si ven oběhnout pár bloků. Tolik asi k zápletce, která krom této nesoudné myšlenky nabízí ještě emočně vypjatý vztah mezi matkou a dcerou, které si k sobě snaží najít cestu, což se jim samozřejmě též povede, každopádně nefunkční a nepřesvědčivé je to úplně stejně, jako ty kecy o tom, kterak King Kong v dívčím těle ke štěstí přišel. Co tento film ale naštěstí zachraňuje, je poměrně svižný spád a sympatické obsazení, kde jsem sice úplně nepochopil, proč se zrovna tohoto projektu zúčastnila Jennifer Aniston, ale budiž, postavy a jejich představitelky jsou fajn, takže proč ne. Humor se tu jinak ale příliš nevyskytuje, respektive vůbec, s nějakou tvůrčí stylovostí, nápaditostí, či atmosférou se tu divák pak také nemá šanci potkat, takže můj celkový dojem z této podívané bych hodnotil jako nesoudnou pohádku, která se dá ovšem přežít, neboť to není prostě zpracované zas až tak vyloženě trapně, či nesnesitelně. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pozretý len kvôli pani Aniston, žiaľ starne, takže vo filme stojí za pohľad len Dove Cameron. Ako knedlíky mám rád, to je jasné. Ale keď vidím, že má žena lýtko tlstejšie ako ja dokopy s otcom a malým hrochom, niečo nie je v poriadku. Obžerstvo je smutné, tak ako celý tento film, ktorý sa nazýva komédiou, no na zasmiatie je tu jedna, možno dve scénky. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Knedlíček umí skvěle hrát, stejně jako stále neskutečně štíhlá Jennifer, coby Knedlíčkova matka. Ani jedna z postav není jednoznačně kladná, ale ani záporná. Obě jsou uvěřitelné a dá se jim rozumět. Zejména oceňuji, že i Knedlíček je ukázaná jako obtloustlá holka, která ale není vždycky děsně fajn a milá a bezvadná. Taky má svý mouchy, což je nevídané u tohoto typu filmu, protože většinou jsou tlustý holky ukázaný jako nepřekonatelné klaďasky a optimistky. _____ Příběh je jednoduchý, ale není úplně obehraný. A tam, kde sklouzává do klišé, to zachraňují zajímavé charaktery. V druhé polovině se hodně přidalo na americkém sentimentu, ale buď mě s ním smířila velmi dobrá první půlka filmu nebo byl dávkovaný ještě snesitelně. SHRNUTÍ: Dolly Parton je vlastně dost dobrá zpěvačka a má styl, to se jí upřít nedá. Není to nutně můj styl, ale ona se v něm dokáže nosit hrdě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snímků, který ač je oz první minuty klišovitou pohádkou o ošklivém káčátku, které zlého draka přemůže, sympatizujete s hlavním hrdinou až do závěrečných titulků. Metráček po donutsku, Jennifer Aniston je MCBP!, vnitřní krása nad tu vnější, jez do polosyta, když knedlíček tak ten co pluje proti proudu a mnoho dalších hesel v jedné pozitivní energii přinášející dramedii se šťastným koncem. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

V životě by mě nenapadlo, že film, který nese název "Já, Knedlíček" by mě mohl bavit natolik, že mu dám 4 hvězdy. Podívali jsme se na to jen proto, že to dávali večer na Prima MAX a ten název nás prostě dostal do kolen, stejně jako ukázky, že je to o tlusté borce, co jde do soutěže krásy. A s klidným svědomím jsem poté prohlásila, že je to lepší, než Slečna Drsňák. Tahle tlustá borka má totiž mamku Jennifer Aniston, která je hubená a bývalá Miss a poprvé v životě jsem viděla Anistonku hrát mrchu a tak se jí chce v podstatě pomstít tím, že jí zničí její jediný smysl života - soutěž krásy, kterou pořádá. Spolu s ní se do soutěže přihlásí další tlustá spolužačka a jakási emo drsňačka, dokonce jsou tam i transvestiti, kteří je naučí se pohybovat a celé je to vtipné a uvěřitelné a postavám fandíte (a Anistonku nenávidíte), že prostě nemůžu hodnotit jinak. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)

Reklama

Reklama