foto

Sam Pancake

  • nar. 10.5.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Já, knedlíček
2015 You're Killing Me
2014 Pařba všech pařeb: Poslední kocovina
Stanice číslo 76
2013 Out West
Paragon School for Girls
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2011 Qwerty
Zásnuby o prázdninách (TV film)
2010 Barry Munday
2009 Golden Door
2008 Jen přes její mrtvolu
Roztleskávač
2007 Cook-Off!
2006 A-List
2005 Něco jako láska
The Life Coach
2004 Rande s celebritou
Straight-Jacket
2003 Girls Will Be Girls
Pravá blondýnka 2
2000 Sbohem, zítřku (TV film)
1999 Can't Stop Dancing
1998 Gia (TV film)
Tenká růžová čára
1997 Interruptions
1996 Scream, Teen, Scream
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Fast Company (TV film)
1991 Pizza Man

TV seriály

2021 Search Party (TV seriál)
Escape to Nowhere (S04E03)
2020 Saved by the Bell (TV seriál)
Pilot (S01E01)
A Million Little Things (TV seriál)
Change of Plans (S02E16)
We're the Howards (S02E11)
Search Party (TV seriál)
A Dangerous Union (S03E08)
Public Appeal (S03E05)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
The Perfect Storm (S02E04)
Twelve Seconds (S01E13)
Secrets and Lies (S01E11)
2017 His Wives and Daughters (TV seriál)
Teta Mick (TV seriál)
The Country Club (S01E07)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Summer (E03)
Spring (E02)
Transparent (TV seriál)
Just the Facts (S03E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Odvykačka (S05E08)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Každý má šanci (S06E05)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Pilot (E01)
Los Feliz, 90027 (TV seriál)
2013 From Here! On OUT (TV seriál)
Hit the Floor (TV seriál)
2012 Where the Bears Are (TV seriál)
Famílie (TV seriál)
Just Smile (S03E13)
2011 Jessie (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
The Manly Thing to Do (E08)
The Truth About Dads & Moms (E03)
Pretty the Series (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Kupónový Eddie (S04E36)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
2006 Lovespring International (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
And the Award Goes to... (E13)
Power Play (E12)
An Affair to Remember (E11)
další epizody (6)
Beze stopy (TV seriál)
Poradna (S04E17)
2005 Fat Actress (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Rabbit Test (E06)
You Lose, I Win (E05)
French Fight (E04)
další epizody (6)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Sad Sack (S02E05)
Let 'Em Eat Cake (S01E22)
Will a Grace (TV seriál)
Graceino výročí 2/2 (S07E09)
Nový soused (S07E04)
Policie New York (TV seriál)
Kdo zabil Donalda? (S12E10)
2003 All of Us (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
In God We Trust (S01E07)
Západní křídlo (TV seriál)
Life on Mars (S04E21)
Čarodějky (TV seriál)
Velká láska Penny Halliwellové (S05E21)
Přátelé (TV seriál)
Schůzka naslepo (S09E14)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Double Downer (S04E14)
Přátelé (TV seriál)
Jak to Joey řekl Rachel (S08E16)
2001 Spyder Games (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Massage (S02E10)
The Shrimp Incident (S02E04)
Will a Grace (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (S04E06)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
True Colors (TV seriál)

Dokumentární

2020 Equal (TV seriál)
2015 Documentary Now! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Stanice číslo 76

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky