Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Metráček na americký způsob. Samozřejmě náležitě šablonovitý, klišovitý a předvídatelný. Filmu jsem to odpustila. Jenifer Aniston se nám pomalu přehrála do rolí maminek. Njn, nikdo z nás nemládne. Když už se ale tenhle příběh točil kolem písniček Dolly Parton, tak se tam měla třeba jen na malou chvíli objevit, ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavila :D Amerika horem dolem :D Bárbíny při podávání přihlášek do královny krásy a do toho trojice "obyčejných" holek z města :D Krásně rozporuplné, svižný, idylické, depresivní, s trochou pubertálního patosu a návratu matky k dceři :) Či naopak? :D Ale za mě bombastická Aniston a i ta trojice, která mě od začátku bavila :) Byla to sranda na nedělní odpoledne v dešti :) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako mladá slečna ide proti spoločenským predpokladom. V prvom rade film je však hlavne vidieť tak, že sa tu jedná o boj s predsudkami, boj za to, aby človeka nesúdili podľa toho, ako vypadá. D. Macdonald hrá primerane a z celkového hľadiska ani jeden z hereckých výkonov nedosahuje lepšiu známku ako „slušný priemer“. Keď film pomôže ľudom s menšou sebadôverou, tak potom z určitého hľadiska svoj cieľ dosiahol. (Ale nezabudnúť na to, že celý film má až príliš „USA feeling“.) P.S. J. Aniston aj po piatej X vo skvelej forme. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hrozný film, ale musím říct, že ty tlustoprdky na mě ze začátku působily fakt odpudivě (a to nechci nikoho urážet, protože to může být štítnou žlázou, nebo antidepresivy - sám jsem přibral po antidepresivech 40kilo). Jak ovšem plyne čas, tak si hlavní představitelky oblíbíte, a je to celkem slušná komedie, a i když gró příběhu je opravdu tupé, film samotný vůbec tupý není a konec je celkem fajn...60% ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Po prestrelkách a krvavých hororoch som si chcela trochu napraviť chuť nejakým feel-good filmom a toto bola správna voľba. Emotívny a hlavne pozitívny film, ktorý síce nepoteší vačšinu mužskej populácie, ale pre dievčatá s pár kilami navyše je to to pravé na zlepšenie nálady. A možno aj na uronenie nejakej slzičky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)

Reklama

Reklama