Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladé dívky Andrey ze Slovenska, která se díky kamarádce rozhodne po studiích pracovat v České republice. Poté, co přijíždí do Čech, zjišťuje, že místo, které ovšem měla původně zajištěné, není, a je přesunuta na pobočku v Teplicích. Ze začátku se jí daří velmi dobře a ona si zvykne na život na vysoké noze. Po roce o práci přichází a postupem času se z ní stává prostitutka. Přechází z luxusního penzionu pro muže až na špinavou ulici, kde ji najde policie... Lékařka Vernerová léčí Andreu na psychiatrii a slaví padesátiny. Slaví s ní kromě primáře i celé oddělení. Doma pak i Vernerové rodina. Manžel ekolog Jiří, dcera Eva a její manžel Viktor, syn Jakub a otec Otakar. Postupně se také seznamujeme s matkou Vernerové, svéráznou Jiřinou. Již v prvním díle je naznačeno, že vztah Evy a Viktora není zcela v pořádku. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Vcera jsem Mistra nestastnou nahodou videl v jakemsi poradu, kde Vydra a jini Rudove vypraveji anekdoty. Nejstrasnejsi je, ze oni te Magnuskove existenci pridali PRIBEH. Jak mlady nymand ke stesti prisel, zacal tocit filmy, pujcil si penize a pak jich spoustu vydelal a dluhy vratil atd. A obavam se, ze lid jim to basti i s navijakem.

Nemel bych se divit. Ale zacinam lamat hul nad narodem, ktery vari veceri podle Ladi Hrusky a po veceri se necha oblbovat Magnuskem. Neco je spatne.

Uživatel realhound smazal svůj příspěvek.

realhound

realhound (hodnocení, recenze)

rushid

To vysvětlit ani pochopit nelze. Dnes jsem viděla asi pětiminutový sestřih ze všech dílů a jsem naprosto zděšena a zhnusena. Oproti tomu jsou Babovřesky vysoce umělecky hodnotným dílem. Nepochopím, čím se nechala přesvědčit ta spousta kvalitních herců, aby spolupracovali s tímto diletantem a psychicky narušeným jedincem, jakým Magnusek bezpochyby je. Jestli se česká kinematografie hodlá ubírat tímto směrem, tak končím s filmem, ruším televizi, internet a do kina mě nedostanete ani násilím.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Teď jsem se taktak dodíval, no děs. To snad je  na kriminál, taková prasárna.

na příspěvěk reagoval rushid

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Tady uz skutecne prestava veskera legrace. Kacer, Chudik, Turzonovova, Vladyka? On tem hercum vyhrozuje likvidaci kdyz to nevezmou? Vysvetlete mi to nekdo prosim.

na příspěvěk reagoval realhound

Reklama

Reklama