Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vrací za svým klientem, aby si převzal odměnu, avšak ne všechny zakázky se vydaří. (Disney+)

Recenze (77)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando doručí zásielku a za utŕžený proviant si nechá ukuť kyris. Niečo sa v ňom ale pohne , niečo z minulosti, čo nedovolí imperiálnym zmetkom aby malého Yodu použili na pokusy. začína sa bitka s celým svetom. Prevedenie: Mne sa svet okolo Manda páči od prvej časti (čo môžete vidieť na mojom hodnotení) ale až táto časť bola ozaj gulervúca. Odkryla pohnútky hlavného hrdinu a nasadila príjemné zimomriavky pri poslednom fighte. Niečo mi hovorí, že s Landom sa asi nevidíme naposledy. 98% ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Tak to tvůrci po dvou utahaných epizodách pochopili. Nelze točit miniseriál s nicneříkajícími epizody, ale buď nás zahrnout akcí, nebo prohloubením postav. Zde se vyskytuje obojí, i když hlavně akce vyniká. Konečně se zajímám, co bude dál, než jen "bude další díl lepší?". Kamera i hudba jsou stále boží, tak ať to vydrží. 80%. ()

Reklama

universal 

všechny recenze uživatele

Technické okénko. Jak ty lodě přistávají kolmo k zemí, když motory mají vodorovně. U letadel s kolmým startem, se vždy otáčejí skoro kolmo k zemi. Asi využívají antihmotu. To samé s tím levitujícím kočárkem. A druhá věc, když Mandalorian chce vrátit kuličku na páku, šroubuje s ní opačně, jako by tam levý závit. Ale na konci dílu, když ji vyšroubovává, tak už to dělá správně. Takže je tam pravý závit. To znamená, že předtím, by tam ta kulička nedržela a vypadla mu. Je divné, že si tak zdatný technik, který v předchozím díle, jen s jedním dělníkem s tváří psa, postavil skoro celou loď sám, si plete, levou a pravou stranu závitu. Asi je to herec, co neměl doma Merkur. Jinak dějově OK, 9/10 Fandil jsem mu. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závere tejto epizódy som si povedal, že toto je presne ten moment, kedy som sa do tohto seriálu zamiloval. Čistokrvnejší western som už dlho nevidel. Zápletka ako z Johna Wicka, ale šlapalo to náramne. Dokonca som si povedal, že Stormtrooperi konečne nie sú úplné trubky. Mandaloriani sú úplne top a po dlhšej dobe si Star Wars opäť nesmierne užívam. This is the Way! 100% Disney plus ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian nepolevuje na atmosféře a na akci ani ve třetí epizodě, právě naopak obojí se hezky stupňuje. Navíc se i trochu začíná pracovat s mytologií, což velmi cením, jelikož se od Old Republic s Mandaloriany zas tak moc nepracovalo. Jediné, co by tvůrci mohli vylepšit jsou dialogy, kterých je stále poskrovnu a pomalu v půlce série už by to trochu chtělo přitlačit na psychologii postav. Jinak ovšem zase paráda! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)
  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)

Reklama

Reklama