Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 3: Hřích (S01E03)

(epizoda)
  • USA Chapter 3: The Sin (více)

VOD (1)

Mandalorian se vrací za svým klientem, aby si převzal odměnu, avšak ne všechny zakázky se vydaří. (Disney+)

Recenze (77)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádné rozbalení akce. Díl pěkně zapadl a celkem pěkně zakončil úvod série. Nyní dojde ke krájení chleba: jakým směrem se budeme ubírat? A jak si má člověk vytvořit nějaké pouto k ohelmovanému hrdinovi? Je velmi těžké vykreslovat jeho charakter pouze skrze hlas, gesta a flashbacky - mi to zatím nestačí. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mi na tomto díle nejvíc vadí je fakt, že Mandalorian nemá sebemenší problém chladnokrevně zabít 10 mírumilovných Jawů co jeho jenom "taserovali" svými elektropuškami, nebo chladnokrevně kuchnout nožíkem na houby space bizona co jen chránil svého nenarozeného potomka, ale kvůli baby Yodovi se najednou celej emocionálně sesype a je skoro zabit (kdyby nezasáhla deus ex machina) i s tím svým roztomiloučkým kamarádem, který je hlavním důvodem proč tomu většina lidí dává plnej počet... jsem zvědavej kam se to bude dál vyvíjet. ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian nepolevuje na atmosféře a na akci ani ve třetí epizodě, právě naopak obojí se hezky stupňuje. Navíc se i trochu začíná pracovat s mytologií, což velmi cením, jelikož se od Old Republic s Mandaloriany zas tak moc nepracovalo. Jediné, co by tvůrci mohli vylepšit jsou dialogy, kterých je stále poskrovnu a pomalu v půlce série už by to trochu chtělo přitlačit na psychologii postav. Jinak ovšem zase paráda! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl od dílu zajímavější. Opět na mne moc mlčenlivé, ale alespoň se tam začíná pomaloučku vkrádat nějaká myšlenka a hlavní postava projevuje i nějakou emoci. Akce dobrá, hlavně v závěru epizody. Pořád děsně krátké. Třetí eizodu vidím na tři hvězďule a to hlavně za to, že ve mě vzbudila zvědavost dívat se na další díl. Snad přibude do party někdo ukecanější. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"so anyway, i started blastin’...“ - Zajímavé je, že seriál s jednoduchým příběhem o vlku samotáři hledajíc práci na pokraji morálních hodnot mě baví víc, než poslední dva celovečerní filmy ze stejného univerza. Prosím, míň trapnejch pokusů o galaktickou velkolepost, a víc týhle skromný osobytosti! 90% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)
  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)

Reklama

Reklama