Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vrací za svým klientem, aby si převzal odměnu, avšak ne všechny zakázky se vydaří. (Disney+)

Recenze (77)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl od dílu zajímavější. Opět na mne moc mlčenlivé, ale alespoň se tam začíná pomaloučku vkrádat nějaká myšlenka a hlavní postava projevuje i nějakou emoci. Akce dobrá, hlavně v závěru epizody. Pořád děsně krátké. Třetí eizodu vidím na tři hvězďule a to hlavně za to, že ve mě vzbudila zvědavost dívat se na další díl. Snad přibude do party někdo ukecanější. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian nepolevuje na atmosféře a na akci ani ve třetí epizodě, právě naopak obojí se hezky stupňuje. Navíc se i trochu začíná pracovat s mytologií, což velmi cením, jelikož se od Old Republic s Mandaloriany zas tak moc nepracovalo. Jediné, co by tvůrci mohli vylepšit jsou dialogy, kterých je stále poskrovnu a pomalu v půlce série už by to trochu chtělo přitlačit na psychologii postav. Jinak ovšem zase paráda! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando doručí zásielku a za utŕžený proviant si nechá ukuť kyris. Niečo sa v ňom ale pohne , niečo z minulosti, čo nedovolí imperiálnym zmetkom aby malého Yodu použili na pokusy. začína sa bitka s celým svetom. Prevedenie: Mne sa svet okolo Manda páči od prvej časti (čo môžete vidieť na mojom hodnotení) ale až táto časť bola ozaj gulervúca. Odkryla pohnútky hlavného hrdinu a nasadila príjemné zimomriavky pri poslednom fighte. Niečo mi hovorí, že s Landom sa asi nevidíme naposledy. 98% ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže to trvalo přesně tři epizody, než si mě seriál plně získal. Akce už začíná proudit na plné obrátky, postupně se setupuje pojetí Mandalorskýho klanu podle nového kánonu (měl by ale logicky navazovat na Klonové války). Jen mi přišel trochu nedořešený samotný únos dítěte. Když mu tam prý zachránili život (doktor vypadal, že nekecá a mimo to, když je někdo napojenej na přístroje a blikají na něm červený světýlka, asi to není úplně nejlepší znamení), abychom se v další epizodě nedozvěděli, že umírá. Potěšila přítomnost "krabice", ve který Mando přebíral od klienta Beskar. Onu "krabici" jsme totiž mohli naposledy vidět v Impériu vrací úder, kdy jej coby počítačové jádro držel jeden z komparzistů během pohotovosti na Bespinu a získal tak fan přezdívku "Zmrzlinář". Tak teď aspoň víme, že možná opravdu někam utíkal právě se zmrzlinou ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí epizodě začínám mít jasno, evidentně jde o typickou oddechovku, při které si divák určitě nezavaří mozek, zato se ale může v klídku a pohodě dobře pobavit. Mně se to i tentokrát povedlo, dvojka hlavních hrdinů se už dokonale sladila (jeden skvěle bojuje, druhý nepřekonatelně zírá a stříhá ušima), příběh dostal jasný směr, takže jen tak dál. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)
  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)

Reklama

Reklama