Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

joehot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný nadprůměr, k tomu Baby Yoda, fajn hudba, povedený fanservice a vynikající poslední epizoda z rukou Taiky Waititiho (obzvláště jejích prvních pět minut je ta nejlepší scéna, kterou jste letos v televizích viděli) Mandaloriana ještě o třídu zvedají. Dobrá práce, první hit Disney+ je na světě. Čekání na druhou sérii bude dlouhé. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je kvalitativně dost rozháraná. Na ploše osmi půlhodinových epizod je zde až moc "výplňových" dílů, které děj posouvají opravdu málo nebo dokonce vůbec. Potenciál tu ovšem i nadále zůstává, atmosféru Mandalorian má a svým animovaným seriálovým bratříčkům rozhodně nedělá žádnou ostudu a dokonce se povedl víc než samotný závěr Skywalker ságy.. do další série je tak příjemně našlápnuto a spolu s dalšími oznámenými jmény před i za kamerou se na ni těším víc a víc. ()

Reklama

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle že mám přijmout místo eRkového celovečerního filmu o Boba Fettovi od James Mangolda? Budiž. Bohužel, za 15 milionů má ta epizoda cca 35 minut, to asi nemyslíte vážně, takovejch prachů do toho nacpat a dostat 8 epizod z nichž 4,5 a 6 jsou vedlejší dětinský mise. Baby Yoda je roztomilej o tom žádná, ale Mando mohl bejt větší drsňák. Když to vemu kolem a kolem epizody 1-3 a 7,8 jsi kdykoliv rád pustím znovu, nabízí totiž celkem solidní příběh a druhá řada by nemusela bejt špatná. Pokud tam tedy zas nenacpete mimopříběhové mise, děkuji. Vizuál je na seriál skvělý, ale to ke Star Wars vždy patřilo. Zázrak to není, ale jako takové zpestření je to fajn. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shlédnuto včera v kuse (nedalo se od toho odtrhnouti) a parádní SW jízda,jak když vyšije! Baby Yoda je ABSOLUTNĚ a TOTÁLNĚ to nejjošťomilejší...co jsem v životě viděl! Musím míti plyšáka,nebo něco. A nestydím se za to. Krátké představení X-wingů...bylo doslova fyzickou rozkoší a jak jsem se obával,že mě prostě nebude moc baviti (v CW ani v Rebels tedy moc ne) všechno to, okolo Mandalorianů, včetně hl. postavy,tak jsem se holt mýlil...no.;-) SW atmosféra byla přítomna velmi často (na rozdíl od ST Picard ST atmosfera). Špinavý look alá Rogue One, super. Nejsem si sice jist, jak budu nadšen po vícero shlédnutích (které určitě budou),ale za mě se toto prostě....povedlo. Teď ještě nepodělati finální sezónu CW a bude vymalováno. Jen velká škoda,že ta nešťastná nová trilogie,není jako tohle. Krom VIII,za kterou si pořád, stojím. Byť to nedává smysl, když neuznávám VII a IX. Jen ten zbytečný (zbytečný a nudný byl již tématicky podobný/totožný v CW) díl alá 7 statečných,si mohli odpustiti. A i když to nenudilo,tak to nevzniknouti...nic se nastane. I přesto, že to částečně zachránil AT-ST s démonicky rudýma očima,hahahaha!:))) Jestli dostaneme ve 2.s. více Nové Republiky,potažmo Impéria,tak budu slintati blahem. P.s. je zajímavé,že se tento s. odehrává zhruba v době, kdy začíná 1. Zahnova božská trilogie. Plný počet (zatím) nedám, ale byla to fakt...supr jízda. Tedy to, co bych od značky SW čekal. Favreau a Filoni by měli od teď, minimálně důr. dohlížeti na vše,co se týče SW. A vyhoďte už konečně tu zajebanou krávu K.Kennedyovou. P.p.s. Dillon z 1. Predatora...rules!!!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud není Pedro Pascal vyloženě ješita, který musí svůj obličej vidět v každém záběru, musela to pro něj být práce snů. Díky svému kostýmu disponoval menší možností mimiky než IG-11, v případě, že by se mu nechtělo na plac, mohl požádat někoho ze štábu, aby to vzal za něj- no, neberte to. Ale teď vážně. První sezóna mě vcelku bavila, jen mi vadilo, že z ní tvůrci udělali jen jeden z celé řady podobně vystavěných seriálů. Poskládali vedle sebe epizody, které spojují jen vystupující postavy, hlavní příběh se objevuje jen sporadicky, aby na něj došlo jen v posledních dvou dílech. Vznikla tak velmi slušná oddechovka na všední odpoledne, ale při troše snahy to mohla být slušná pecka. 4*- ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)

Reklama

Reklama