Reklama

Reklama

VOD (1)

Na známé pouštní planetě pomáhá Mandalorian nezkušenému nájemnému lovci ulovit vychytralou kořist. (Disney+)

Recenze (66)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatooine is back! Nostalgie na mě z velké části funguje, a tady to bylo neskutečný. Stejný záběr jako z epizody IV, kdy se Obi-Wan a Luke dívaly na pouštní město, nebo přistávací ranvej ( Millenium Falcon tam stál v epizodě IV ), a nebo scéna v baru, mi udělala největší radost. Han střílel první - týpek co seděl na Hanově místě, potěšilo. Ale už dost nostalgie. Pátý díl, je stejně jako předchozí slabší, a trošku zbytečnější, jenže, pořád to dobře funguje. Baby Yoda opět kurevsky roztomilý. Triky jsou na vysoké úrovni, a jde vidět, že Disney opět nešetřilo. V dalších dílech bych rád, kdyby se děj více posunul. Jinak jsem s Mandalorianem maximálně spokojen. :) ()

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody IV a V jsou slabší, ale rozhodně ne špatné. Chápu to jako dějovou výplň před famózním finále (doufám v něj). V rámci celkového vývoje děje mi to nevadí, ale samostatně to moc nenadchne. Jediná slabina je vlastně ve scénáři, který vykrádá jiné filmy. Zrovna děj na planetě Tatooine mohl být více rozveden a ne omezen pouze na pár postav. ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět epizodní díl, za mě v pořádku. Vzhledem k tomu, že si tyto díly nehrají na víc než jsou, tak není problém akceptovat (alespoň pro mě) formát a bavit se u toho. Průjezd pouští i akční sekvence jsou schopné vytvořit poměrně slušné napětí, ale na druhou stranu se v tomto díle o žádné veledílo nejedná. ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně vystavěný díl jako předchozí, a právě proto ubírám jednu hvězdu. Čekal jsem od Mandaloriana něco víc něž variaci na japonského Kovboje Bebopa. Ten je taky takto epizodický, v každém díle nová mise, nějaké to trauma z minulosti... Bebop mě omrzel po desátém díle, jak byl monotónní. Snad Favreau konečně dodá nějaký dramatický oblouk, nějaký směr, kam by měl Mandalorian směřovat. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi dějově nejlepší díl. A to hlavně díky další "hostující" herečce Ming-Na Wen. Bohužel je celý seriál dávkován po tak krátkých dílech, že nejde rozehrát žádný charakter. Prostě přímočarý tah na branku. Úvodní přestřelka ve vesmíru trvá minutu, pak 5 min pozorujeme přepínání knoflíčků a páček na palubní desce lodi a následuje slovní Mandovo upozornění, že uniká palivo. Asi pro hloupé diváky? Pak už jen dva krátké rozhovory jeden v doku a druhý v hospodě, aby bylo jasné kam díl směřuje a už zase hurá cestovat v grafice z PC her z roku 2000 po planetě.Seriál dostal nevídanou reklamu a je zjevně díky tomu šíleně nadhodnocený. Ale když už tvůrci dostali tolik peněz, proč si neodpustí takové přešlapy. Bez záběrů na mimi Yodu by toporný Pascal určitěl od fanoušků dostal o 50% horší hodnocení... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama