Reklama

Reklama

VOD (1)

Na známé pouštní planetě pomáhá Mandalorian nezkušenému nájemnému lovci ulovit vychytralou kořist. (Disney+)

Recenze (66)

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně vystavěný díl jako předchozí, a právě proto ubírám jednu hvězdu. Čekal jsem od Mandaloriana něco víc něž variaci na japonského Kovboje Bebopa. Ten je taky takto epizodický, v každém díle nová mise, nějaké to trauma z minulosti... Bebop mě omrzel po desátém díle, jak byl monotónní. Snad Favreau konečně dodá nějaký dramatický oblouk, nějaký směr, kam by měl Mandalorian směřovat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je nútený pristáť na Tattoi aby si opravil loď. Stretáva mladého lovca ktorý sa vydáva po obávanej Fenek a rozhodne sa mu pomôcť. Nakoniec sa ale ako vždy všetko obracia proti nemu. Prevedenie: Popravde ak by táto časť nevznikla asi by sa nič nestalo. Ale fenek je celkom známa postava univerza a nôžky čo si po ňu prišli zrejme patrili Bobovi tak to ešte bude asi zaujímavé. Potešili iba milé odkazy a nostalgia z Tattoi ale to je žalostne málo. 65% ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatooine is back! Nostalgie na mě z velké části funguje, a tady to bylo neskutečný. Stejný záběr jako z epizody IV, kdy se Obi-Wan a Luke dívaly na pouštní město, nebo přistávací ranvej ( Millenium Falcon tam stál v epizodě IV ), a nebo scéna v baru, mi udělala největší radost. Han střílel první - týpek co seděl na Hanově místě, potěšilo. Ale už dost nostalgie. Pátý díl, je stejně jako předchozí slabší, a trošku zbytečnější, jenže, pořád to dobře funguje. Baby Yoda opět kurevsky roztomilý. Triky jsou na vysoké úrovni, a jde vidět, že Disney opět nešetřilo. V dalších dílech bych rád, kdyby se děj více posunul. Jinak jsem s Mandalorianem maximálně spokojen. :) ()

OndwaK 

všechny recenze uživatele

Tatooine je super a ze začátku jsem byl z páté kapitoly vážně nadšený! Některé reference opět dokazují, jak moc jsou Filoni a Favreau skutečnými fanoušky a znalci Star Wars a to velmi cením. Pořád je to syrové a vizuálně zajímavé, ale příběh se nám začíná nějak točit. Ono 8 dílů v sérii není kdovíjak moc a já už teď netrpělivě podupávám, kdy se to zase někam posune. U čtvrté kapitoly se dala odbočka omluvit jako oddych a chvilka pro emoce a budování charaktrů, ale tady už mi to nějak nesedí. A krátká stopáž tomu taky nepomáhá. Postava opravářky lodí je sympatická, Tuskenové jsou zábavní (proč jsem přesně věděl, co se stane, když je nováček očumoval z bezpečné vzdálenosti?) ale pokud se ve finále všechno magicky nepropojí a nebude dávat smysl, obávám se, že zastávka na jednu z nejproslulejších planet Star Wars univerza poněkud postrádala význam. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která funguje hlavně jako úlitba fanouškům , ukáže nám některé staré známé postavy v trochu jiném světle, má zase několik hezkých scenérií a povedenou úvodní akční sekvenci. Ale... problém je, že tentokrát už neexistuje téměř žádná přidaná hodnota, nově představená postava je otravný pitomec bez charismatu, děj znovu působí jako zajížďka bez dostatečné nápaditosti, pointy a navíc je ukončen dost nešťastně. A nepomáhá ani to, že se hlavní akce stejně jako minule odehrává ve tmě. Doufám, že v posledních třech epizodách se vrátíme k hlavnímu mystériu kolem zakázky a dítěte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama