Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian přijímá nabídku ke smíru s nadějí, že zamezí dalšímu krveprolévání. (Disney+)

Recenze (57)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predošlom poklese kvality celkom slušný diel, v ktorom sa mohli diváci azda prvýkrát báť o hlavných hrdinov. Keď sa tvorcovia oprostia od stereotypných epizód so žoldnierskymi akciami a záverečnou časťou konečne rozbehnú kvalitný príbeh, druhá séria by mohla stáť za to. No uvidíme. Škoda len, že s tým nezačali skôr. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozčarování ze Vzestupu Skywalkera potlačeno o pouhý dva dny pozdějc - dík! Cool týmovka, která zpětně trochu ospravedlňuje drobátko nanicovatý díly předchozí, šlape ve všech ohledech bezchybně a přidává i nějaký ty bonusy navíc. Humor, akce, špetka emocí, zvrat a cliffhanger jak sviňa - to za 38 minut chceš. Btw, složení ústřední bandy je paradoxně zajímavější a zábavnější, než cokoliv, co dokázala vyždímat poslední filmová trilogie - a to včetně motivací a záhad minulosti. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší epizoda! Úžasný díl, ve kterém se vrací postavy z předešlých dílů, takže tohle byl nejspíš důvod, proč jsme dostaly celkem zbytečné díly, ale teď to do sebe skvěle zapadá, že mi nic z toho nevadí. Baby Yoda neskutečný! To jak s ním tvůrci pracují je bomba! Závěr? Nedejchal jsem. Očekávám skvělé finále. Gus z Breaking bad is here! :-D ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/SPOILERY!/ Tvorcovia sa pre tentokrát rozhodli ísť omnoho drastickejším a brutálnym štýlom ,ktorý novému Star Wars len svedčí. Odjakživa som čakal kedy sa vo hviezdnych vojnách ukáže niečo ,kde nemá hlavný protagonista ani náhodou navrch a jeho plán je síce prepracovaný ,ale kvôli kvantite nepriateľov a malému množstvu nábojov ,ktoré má je jeho plán neuskutočniteľný a vyzerá to ,že už z toho ani nie je úniku. Najviac som si užil scénu jak Manda napadli draci a rovnako sa mi páčila aj nasledujúca prestrelka ,ktorá bola prehľadná ,ale dostatočne skromná ,aby sa nehrotila jak v sequel trilógii...Páčil sa mi návrat I have spoken farmára ( sorry ,ale práve mi vypadlo jeho meno a neviem ho nikde nájsť ) ,no veľmi som bol šokovaný aj jeho nečakaným odchodom. Ako sa z tohoto Mando vyhrabe je mi fakt otázne... ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní nářez po všech stránkách. Scénáristicky výborné, vizuálně bezkonkurenční a hudebně perfektně podkreslené. Hlavně ale tady děj jede naplno a spojuje dříve zdánlivě bezúčelné epizody, které nyní získaly silný význam. Mandalorian má náběh na nejlepší sci-fi seriál nové generace, tak snad to klapne po otřesné Disneyho SW trilogii. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama