Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájemný lovec putuje na Vnější okraj, aby našel jiné Mandaloriany. (Disney+)

Recenze (84)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, je to sice opět epizodní zápletka jak z počítačové hry: Chceš mou zbroj? Tak pro mě musíš něco udělat. I když se to nese v takovém naivním duchu, tak je to stále super Star Wars. Tolik odkazů ve správně provedené formě jsem už dlouho neviděl. Boba, Cobb Vanth, Banthové, Tuskeni, Tattooine a spoustu dalších drobných odkazů, které v epizodě jsou. Já byl spokojený! Některé scény sice stále vypadají nevěrohodně (špatné nasvícení, hluchá místa v hudbě), ale snad se to časem zlepší. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem naprosto fascinován tím, jak lze scénář totálně o hovnu, natáhnouti skoro na hodinu a přesto nenuditi. Jedná se o zcela zbytečný díl a ti, kteří se na 2.s. teprve chystají, jej mohou s klidným svědomím, přeskočiti. Jedině, pokud je magneticky přitahuje 50min. záběrů na poušť. Favreau je buď šílenec, nebo génius. Special quest star...vykradený/ukradený píšečný červ (zde zřejmě kvůli autorským právům drak, haha) z Arrakis. Pardon z Tatooinu. Vím, že Darth Lucas vykradl pro svou SW IV od westernů, samurajských filmů, včetně Flashe Gordona až po Dunu a Nadaci, ale tohle už bylo fakt na mě moc. Už jsem jen čekal, že se z Tuskenů, vyklubou zakuklení Fremeni. Ugh. Na 2.str. i 1.s. má 1 zbytečný díl, takže skore je 1:1 ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian na to jde pomalu X-Files stylem - mytologický epizody střídá s "monster" epizodama (tady by se tedy spíš dalo říct "pracovníma" epizodama, jelikož Mando obvykle jde a za informaci musí splnit protislužbu). A je to vlastně dost fajn. Maximálně oddechová jízda ze SW světa, který někdo zaplatil pekelně drahej kabátek. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka navazuje přesně tam, kde to zabalila jednička. Je to rychlé, svěží, plné odkazů na klasické filmy a zároveň nechybí pro odlehčení trochu humoru a vtipných momentů. Mandalorian se zatím jeví jako Indy z budoucnosti, potažmo rovnou z jiné galaxie. Skvěle vychytaná akce s pouštním červem, na seriálovou produkci špičkový vizuál. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl pro mě nemá žádnou chybu, na nic se nečeká, rovnou se přejde k akci. Pak i následně marketing před uvedením dílu, že se vrátí postava z filmů, nic lepšího snad být nemůže. Díl i musel finančně vyjít na velké prachy za písečného draka, ale to stálo za to, vyloženě mi 51 minut uteklo jak voda. Jasných 5*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (19)

  • Cobb Vanth (Timothy Olyphant) je první postavou ze světa Star Wars, která se původně objevila v knize a až poté se dočkala ztvárnění v hrané podobě. Vanth se poprvé objevil v knižní trilogii „Star Wars: Aftermath“. (MiniMinion)

Reklama

Reklama