foto

Mark Kubr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Palm Springs
2018 Hotel Artemis
2016 Správní chlapi
2015 Divoká dvojka
2014 Snapshot
2013 Iron Man 3
Pryč od pece
2012 Kurýr z podsvětí
Méďa
2011 Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
Surfařka
2010 Chůva v akci
Iron Man 2
Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
2009 Do hlubiny 2
Jarní prázdniny
2008 Velcí bratři
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
Žízeň po krvi (TV film)
2007 Spider-Man 3
2005 Legendy z Dogtownu
2004 Cellular
Collateral
Neumírej sám
Taxi
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
2002 Stroj času
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1986 Tvrdá těla 2

TV seriály

2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Lope de Vega 881 (S01E09)
Prostě řekni ne (S01E08)
další epizody (7)
Westworld (TV seriál)
Shledání (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
V krvi (S05E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Riziko (S09E15)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Vězeň (S02E05)
Profesionální lháři (TV seriál)
Tragédie obecní pastviny (S05E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Matrjoška I (S07E15)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Valkýra (S02E11)
2014 Hand of God (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
2011 Up All Night (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hranice (S02E03)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Ice Man Job (S02E08)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Endgame (S04E21)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Královský gambit (S01E05)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kurz svádění (S02E02)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Ztracený otec (S03E10)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Návnada (S02E10)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Démoni v domě (S07E17)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hurikán Anthony (S02E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S02E14)
2002 She Spies (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Hero (S10E15)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky