Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání z některých novějších filmů je kompletně pryč, to co ony nezvládly, vynahradil The Mandalorian a to na výbornou. Epické, dojemné, překvapivé, tedy přesně takové, jaký by závěr řady měl být. Plus je nutné zmínit, že vizuální efekty v seriálech ušly hodně dlouhou cestu a opravdu si nezadají s filmovými kolegy. A mimochodem, byť chápu, že ne každý je fanda The Mandaloriana, tak hodnocení jednou hvězdičkou považuji za smutnou snahu získat si pozornost, rozhodně ne férové hodnocení. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Din Djarin snad ještě nikdy nebyl sympatičtější. Jeho střet s Moffem Gideonem je krátký, ale intenzivní. Budete mu fandit, jako kdybyste seděli v kině a sledovali finále dvou a půl hodinového bijáku. Nepamatuji si, kdy jsem se naposledy o nějakou postavu takhle bál, obzvlášť v éře, kdy skoro žádná filmová smrt neplatí. Tady člověk cítí, že jestli se něco stane, bude to doopravdy, a napořád… Na každý pád je velice pravděpodobné, že vám na konci potečou slzy. Jestli to bude smutkem, dojetím nebo radostí, to už uvidíte sami. Já jsem si ověřil to, co kamarádům, kteří Mandaloriana nesledují, říkám celou dobu – po zklamání z nové trilogie je to skutečná nová naděje pro všechny skalní příznivce „Hvězdných válek“, jak u nás "Star Wars" v časech donekonečna přetáčených VHS kazet byly nazývány:) Je to návrat do světa, který nás kdysi okouzlil, a o kterém jsme si mysleli, že už ve 21. století pro naše dětské oči nemůže existovat. Naštěstí jsme se mýlili, a tahle předaleká galaxie ještě neodvyprávěla svůj poslední příběh…/// Celý komentář a další zajímavosti nejen ze světa Mandaloriana najdete na Instagramu na profilu instageek_cz !!:) ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tým se dává dohromady a záchranná mise může začít. Naštěstí se u této epizody nikam nespěchalo. Tvůrci si dali záležet na choreografii soubojů, i správnému dialogu. Krásně to plynulo, dostali jsme cylony, Starbuck pilotovala vesmírnou stíhačku a na závěr přišel moment, který bude v nejbližších dnech a týdnech plnit všechny weby, stránky a memy. Vydařené ukončení druhé sezóny. Podívejte se i na potitulkovou scénu, zjistíte jaká postava bude mít realizovaný nejbližší spinoff. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler: Luke jak ho známe. Uvážlivé pomalé pohyby, jeho úsměv, tvář. Jako by se zastavil čas a opět se dívám na Návrat Jedi. Opravdu je to návrat do dětských dob. Hamil zamlada. A to pomrkávání po fanoušcích nekončí. Sundání helmy a Mando kouká svýma vlastníma očima na malého - otec a syn. Jediné, co mi v této epizodě chybělo, to byly závěrečné titulkové obrázky. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesdílím všeobecné nadšení publika. Z mého pohledu je to prostě moc recyklát SW. Možná dobře sestavený že na někoho může i působit, ale já měl pocit že jsem vše už několikrát viděl. Zase stejné lokace stejné lodě stejné postavy s pár změnami. A pak stále ten stejný koridor, kterým se prostřílíme přes 50 stormtrooperů k můstku. A nakonec trailer na nový seriál a že jich bude kotel. Už čekám jen spin-off myšího droida. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Čepeľ svetelného meča, ktorý používa Luke Skywaler, pripomína tvarom meče, ktoré sa objavovali v originálnej trilógii. Tieto svetelné meče mali čepeľ, ktorá tvarom pripomínala klasické meče. V prequeloch, ako aj v sequeloch mali naproti tomu svetelné meče čepele širšie, s kruhovým prierezom a oblým hrotom. (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)
  • Din Djarin (Pedro Pascal) pri súboji s Dark Trooperom prežije len vďaka tomu, že má nasadenú prilbu z beskaru. Keď sa mu snaží Trooper rozmlátiť hlavu, nedokáže prilbu rozbiť. Oberyn Martell, ktorého tiež hral Pedro Pascal, zomrel v Hry o tróny, keď mu jeho protivník rozdrvil hlavu. Zomrel preto, že si odmietol nasadiť prilbu. Zaujímavé je tiež, že v oboch súbojoch používal Pedro Pascal kopiju. (ČSFD)

Reklama

Reklama