Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (66)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavbou "příběhu" je to katastrofa. Kdyby seriál měl jakékoliv jiné "téma" tak by to všichni vypli po 5 minutách. Některé postavy otravné a zbytečné. Na jednu stranu Mando zvládne bandu droidů a pak mu udělá problém jeden "Hellboy". Ale za ty x-wings na konci jsem šťastný. Jen stále čekám na příběh, propojení a ono nic a bojím se, že v této sezoně to lepší nebude. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stylem vyprávění dost podobné jako předchozí díl(y). Nemám žádný problém s těmahle epizodníma prácema. Právě naopak, je to fajn koncept, který funguje sám o sobě a zároveň jako natažení děje. Je to tak skoro u každého seriálu, než se hlavní pointa vyřeší nebo vyřeší a znovu zamotá v posledních dvou či pouze posledním díle. Tak snad každému dochází, že sleduje seriál, ne na osm dílů rozdělený film...a je zvláštní si na to stěžovat  :/ ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sám doma a Nula. A ve vedlejší roli si zahráli: Riddick vs Hellboy + Viktor + Harley Quinn + její bráchanec zjizvený chapadlo. Nemůžu říct, že mě to nebavilo. To fakt ne. Ale rozhodně mi tento díl zničil jakékoli dosavadní představy o Twi'lek rase. Nehledě na to, že vypadali jako lidé v pyžamo masce. A Devaronian taky nic moc. Masky tu hodně zklamaly. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked som tam zahliadol Billa Burr-a skoro mi zabehlo. ;) Kazdopadne potesil. Na rozdiel od chlapika s rozsliapnutym xichtom a rohami. Dost nepodareny cosplay, ale co uz. Dufal, som, ze sa za tych par dielov dej bude viacej tocit okolo baby-Yodu, ale zrejme to bude len mission by mission plechaca. Slabota. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Atmosféra opět úžasná, podtržena skvělou hudbou. K Mandovi si člověk konečně vybudoval nějaký ten vztah. A záplatka tohoto dílu je samonosná a skvělá. Jsem nadšený! Do 35minut vtěsnat smysluplný fungující příběh se StarWars tematikou... Respekt! To se nepodařilo některým dílům SW ani za 2,5hodiny! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)

Reklama

Reklama