Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojuje síly se starými spojenci a pomáhá jim podniknout nebezpečnou misi. (Disney+)

Recenze (65)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsme se v půlce řady někam posunuli, bylo nám poodkryto více z hlavní dějové linky, a to konkrétně proč je Baby Yoda tak důležitý, něco málo jsme také uviděli z plánů Moff Gideona, příběhově se hezky navázalo na události první řady, zejména shledání našich hlavních hrdinů bylo opravdu pěkné a člověk cítil ty vazby, které si postavy mezi sebou postupně vybudovaly během událostí oné první série, akce bylo tak akorát, zkrátka dost povedený díl a snad si seriál tuto laťku udrží až do konce. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kvôli menšej devastácií lode sa Mando musí vrátiť za starým známym, ktorý od neho ale na oplátku tiež potrebuje pomoc. A samozrejme s nikým iným ako s Impériom.  Prevedenie: Niekto by mohol apelovať na to, že Mando iba lieta sem a tam a vždy ho nieto využije  na nijakú nebezpečnú misiu výmenou za informácie. Ale mňa to aj napriek tomu neskutočne baví. Navyše ak sa pripletú známe postavy univerza a ešte k tomu sa posunie príbeh aj okolo Baby Yodu tak neni o čom. 95% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série si zatím drží skvělou vyrovnanost - každá epizoda je našlapanou jednohubkou ze světa SW, přičemž tvůrci vykazujou dostatek lásky k tématu i schopnosti pracovat s fan service. Člověk jim nakonec rád odpustí, že se hlavní příběh/mytologie posouvá jen hodně pozvolna. Koho by to štvalo, když se servíruje taková vymazlená space western párty, na níž teče ten nejlepší chlast a na hajzlech přesto není nablito! ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vlastně jen seek n destroy. Ne že by to nebylo dobře udělané a vlastně celkově zábavné, jen si říkám, jestli není trochu škoda zaplácat už čtyři díly z osmi na takovéhle dílčí 'questy', které celkový příběh posouvají vždy jen v posledních 5 minutách. Kdyby ta série měla dílů 20, tak bych to chápal víc. Navíc v téhle sérii je Baby Yoda prakticky dějově nevyužitý (kromě cuteness overload) a Sílu použil taky teprve až v tomto díle. Celkem škoda. Příští díl snad už bude ta Ahsoka, nemůžu se dočkat. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní debata s kabelama byla skvělá. Tohle je fajn úplně všude. Jako vždy skvělá akce. Q tentokrát se dozvíme i něco víc a podstatného  :O  :D  PS: máme za sebou dvanáctý díl. Moc nepobírám, že i po té době si stále stěžuje na koncept "slepička šla kohoutkovi pro vodu, ale tam někoho potkala...". Je to tam celou dobu. Mě to baví a vůbec neuráží. Ale není už čas nechat to buď jít nebo se jenom další díl nekoukat, když to nevyhovuje? Jenom říkám...  ;) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Mando, Cara Dune a Greef Karga odnáší Baby Yodu do „školy“, je v záběru za nimi vidět socha robota IG-11 jako pocta jeho oběti v 1. sérii. (Doli10)
  • Zločinci, s ktorými v úvode bojuje Cara Dune (Gina Carano), patria k druhu Aqualish. Ten nám bol predstavený už v Star Wars: Epizóda IV - Nová nádej (1977), kde sa v kantýne jeden z príslušníkov tohto druhu pokúsil napadnúť Lukea Skywalkera a Obi-Wan mu pritom odsekol ruku. (ČSFD)
  • Když se Baby Yoda po jízdě plné otáček v Razor Crest pozvrací, odkazuje to na Strážce Galaxie 2 (2017), kde Baby Groot pozvrací po několika přeskocích mezi galaxiemi. (Doli10)

Reklama

Reklama