Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (72)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodriguez je z epizody znát. Akcí nabitá epizoda ale vůbec nepřesvědčila, protože to bylo až příliš hnaný na cool záběry. Mando běhal sem a tam, Stormtroopeři běhali a lítali sem a tam a celé to nemělo ani hlavu ani patu. Akce nudila, byla tam přidaná jen pro wow efekt. Na konci místo nadšení přišla spíš úleva, že už to mám za sebou. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě překvapila snad v každým ohledu. Tython jsem čekal až v samém finále série, setkání Manda a Boby taktéž. Co se týče Tythonu, tak lokace byla pěkná, ale čekal bych, že z ní uvidíme trochu víc. Nikde žádné ruiny, vodopády, jezera, jak známe ze hry. Tak trochu jsem doufal i ve Flesh Raidery. // Boba se předvedl jako drsňák, dokonce jsme viděli i nějaký tríčky, co jsme neviděli ani u Manda, tak to třeba vezme jako podnět k upradu zbroje. // Čekám, že v dalších epizodách se objeví nějakej ten Jedi, kterej jim pomůže porazit Gideona a zachránit Grogua ()

Reklama

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi splnil zase jeden dlouholetý sen. Prostý muž, razící si cestu galaxií, dokazuje, že je i na stará kolena stále ještě klasa. Lovec odměn je sice komplikovaná profese, ale zjevně ne pro toho nejlepšího, který se tím živil ještě dřív, než si Din Djarin poprvé hrál v kotelně mandalorianského sirotčince na horníka. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nevyrovnaná akční jízda s představením staré známé tváře, která je patřičně charizmatická tak jako kdysi. Grogu doplnil palivo a jede se dál. Snad jen poskakování s troopery mezi kameny bylo tak trochu chaotické a technicky ne příliš povedené. Pořád má ale i tak příběh zatracený spád, uvídíme co finále. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kratší epizoda, která nám udá děj na další dvě poslední epizody. V prvním okamžiku kdy vidíme na obloze Slave I, je skvělá a po epizodách s Ní Katan a Ahokou je Boba další postava ze které máte radost. Ano je to trošku Fanservis ale fanoušky Star Wars to nadchne. Jediná scéna která se mi nelíbila bylo scéna se Stormtroopery, scéna mi osobně připadala levně natočená, a neschopnost Stormtrooperů trefit něco na co mají přesilu 100 ku 3 mi přijde ubohé. Ale stejně to je fakt dobrá epizoda která nám udá děj na poslední dvě epizody. 75% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Boba Fett (Temuera Morrison) v tomto díle o sobě prohlásí: „I'm a simple man making his way through the galaxy,“ což je téměř stejná odpověď, kterou řekne jeho „otec“ Jango Fett (Temuera Morrison) Obi-Wanovi (Ewan McGregor) ve Star Wars Epizodě II (2002), konkrétně: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ Oboje je to reakce na zjišťování hlavních kladných postav, co jsou zač. (Sidarius)
  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)
  • Loď, ktorú používa Boba Fett, je Slave I. Túto loď používal už v originálnej trilógii a očividne sa mu ju podarilo získať potom, čo sa oslobodil zo spárov Sarlacca. (ČSFD)

Reklama

Reklama