Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání z některých novějších filmů je kompletně pryč, to co ony nezvládly, vynahradil The Mandalorian a to na výbornou. Epické, dojemné, překvapivé, tedy přesně takové, jaký by závěr řady měl být. Plus je nutné zmínit, že vizuální efekty v seriálech ušly hodně dlouhou cestu a opravdu si nezadají s filmovými kolegy. A mimochodem, byť chápu, že ne každý je fanda The Mandaloriana, tak hodnocení jednou hvězdičkou považuji za smutnou snahu získat si pozornost, rozhodně ne férové hodnocení. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysněný závěr dvojsérie! Takhle jsem si to opravdu představoval a mé přání bylo naplněno do posledního puntíku! Nelineární průběh, přesto vše směřovalo tam, kam jsme tušili. Pointa se světelnou šavlí skvělá! Akce, akce a ještě více nadupané akce, prokládané stealth akcí a zajímavou konverzací. Vrcholný souboj Moffa a Manda! Ale to ještě nebylo vše - pauza a nakonec strhující závěr. To jsme chtěli! Wow! Bylo zde vše... A na samotném konci - srdceryvná rezignace na celoživotní filozofii. PS: Nedělám si nejmenší iluze, že třetí sérii dokáží utáhnout bez prcka... ()

Reklama

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy slovne hodnotím samostatný diel seriálu. No teraz musím urobiť výnimku. Tento diel bol proste brilantný po všetkých stránkach. Vyťažili sme maximálne všetky postavy a predošlé diely seriálu. Boli tam Mandaloriani, skvelá cool Gina Carano ako Marshall (zrovna čítam že jej dali vyhadzov za názor..kde to spejeme?), Moff Gideon a mnoho ďalších. Celý diel bola skvelá akcia, bitky, efekty, hudba a záver. Ou to bol záver. Jedny z najlepších minút z celého SW universe! Bolo tam všetko, napätie, úžasné prekvapenie a emócie, že som si starý kôň poplakal. Tento diel bolo jedným z najlepších 44min zo SW a stálo za to pozerať tento seriál už len kvôli nemu. Pár prvých epizód boli také hluché, no smerom ku koncu série to bola paráda s čerešničkou na torte. Neviem si predstaviť kam sa vydá ďalšia séria :) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejlepší epizoda dvojky. Nabitá akcí včetně působivého minisouboje Mandaloriana s robotem, který se vymyká jinak obvykle rutinně střiženým střílečkám, roztomilé rozloučení i patřičně ikonické finále s digi ksichtem, který se snad jako jediný moc nepovedl. Co ale na tom, když je to feelingově pekelně blízko ke klasickým Star Wars, které mají všichni tak moc rádi. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WOW, tohle je naprostá paráda, kde se bohužel nová filmová trilogie tváří jako méně povedený bratr. Akce, příběh, postavy v plné parádě + třešnička na konci, na kterou tak nějak všichni čekali a ona opravdu přišla. Jsem velice zvědavý na pokračování v třetí řadě, velmi mě zajímá, kam se příběh bude dále ubírat. 5*. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Pri záverečnom lúčení si dá Din Djarin (Pedro Pascal) dole prilbu, aby mohol Grogu vidieť jeho tvár, čím odkazuje na Dartha Vadera, ktorý si tesne pred smrťou dá dole prilbu, aby mohol dobre vidieť tvár svojho syna. (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)
  • V scéne, keď si Luke Skywalker skladá kapucňu, hrá jeho zvučka z originálnej trilógie. (ČSFD)

Reklama

Reklama