Reklama

Reklama

Obsahy(1)

YoYo mění taktiku a vyhlašuje válce válku: chce odlétat počet zbývajících misí rychleji, než plukovník Cathcart opět zvýší jejich počet. Za šest dní nalétá rekordních jedenáct bombardování. I provianťák Milo Minderbinder překonává sám sebe. Stal se starostou Palerma, kam importoval skotskou, kterou nikdo nepije, a generálním místoguvernérem Malty, kvůli čachrům s artyčoky. A aby toho nebylo málo, Nately požádá YoYa, aby mu šel za svědka, jelikož se rozhodl oženit s italskou nevěstkou. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud tvůrci v předchozí epizodě humorem šetřili, v tomto díle to rozhodně neplatilo. Milovy obchodní cesty po Evropě a Africe neměly chybu, stejně tak mě bavily Yossarianovy "přesčasy", nezapomnělo se ale ani na vážnější momenty, takže epizoda jako celek velmi dobře fungovala. ()

Volodimir2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dielu sa už v úplnej nahote prejavila vojna ponorená do korupcie bez akéhokoľvek krytia. Nereálne aj neuveriteľné. Ale je tu podobenstvo o úspechu predovšetkým v ponímaní amerického biznisu. Ale keďže to bol odklon od hlavného príbehu vojnovým dejom sme sa stretli až v záveru a zostatok bola rôzna zlátanina. ()

Reklama

Reklama