Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se že už nebudu těmto soft srágorám dávat lepší hodnocení, když si jej za svou zbabělost a vyměklost nezaslouží. Máme zde 6 lidí, kteří padli do pasti, ze které se musí dostat, protože jim půjde o život. Postavy jsou to většinou krajně nesympatické, takže se rozhodně nedalo říct, že bych nějak zběsile držel pěsti a strachoval se o to jestli se zachrání nebo ne. Spíše jsem to bral tak že se vždy někdo musí zachránit, aby film splnil svou minutáž a někdo občas musí být obětován, aby to nebyla úplná nuda. Líbila se mě místnost s kulečníkem. Napínavé to je už z principu. Čas tiká, musíš se dostat ven. Fascinoval mě závěr, to ty lidi někdo opravdu tolik toužil zabít v Únikové hře? A proč zrovna v ní? Aby se někdo jen pobavil? 40% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další variaci na brutální Saw, ale film mě docela rychle vyvedl z omylu. Úniková hra je překvapivě chytrý a napínavý thriller o partě lidí, kteří bojují o život ve smrtící únikové hře. Film nejvíce překvapuje velice dobrými herci a dobře promyšlenými rébusy. Jako film na jedno podívání velice slušná podívaná. Pro příznivce Saw jedno upozornění, krev se zde vyskytuje minimálně a brutální úmrtí zde nejsou vůbec. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tahle kostková pila, kde dojde i na konspirace, mně fakt bavila, o to víc je to pro mně překvapující, když je to od toho samého režiséra, co natočil Insidious: Poslední píšťalka, což je rozhodně, ten nejhorší Insidious z celé série. Nicméně, teď k tomu nejzávažnějšímu tématu, které otřáslo zdejší diskuzí, a donutilo nejednoho experta na horory, zvednout se ze židle/křesla, obléct žlutou vestou a vyjít ven protestovat. Ano, ano, mluvím tady o násilí, které je ve filmu, film má PG-13, takže to pobouřilo mnoho expertů, kteří očekávali jatka, galony krve a hlavně, člověk se u toho i víc bojí. Nicméně já nejsem expert, takže protestovat do téhle zimy a ještě v žluté vestě, sem fakt nešel, navíc tvůrci velice šikovně, vyřešili úmrtí postav a na tu krev, taky přeci jenom došlo. O postavy, sem taky bál, každá z postav, měla něco do sebe, charaktery sou velice dobře vyvážený a napsané. Samotné pasti, sou taky velice dobře udělané, každá je jiná a v každé je jiné nebezpečí, kterému postavy musí čelit a přizpůsobit se. Finále je docela děsivé a znepokojivé......docela z toho šel i strach, takže zasloužená pětka. PS: Navíc ten soundtrack, je boží. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka, kde zhavarovalo úplně všechno, co dělá podobný film dobrým. Absolutně dementně napsaní soutěžící, kteří jsou navíc lacině obsazení a zahraní. Naprosto dementní a nezajímavé jednotlivé soutěžní pasáže. Je to přizdi sráčské, bez krve a bez napětí. A hlavní organizátor her a celková zápletka je vyloženě směšná. Kdybych se tohle pokoušel srovnávat se Saw, tak by mě huba musela bolet. Tahle sračka se snaží kopírovat již existující, ale kopíruje to tak špatně, že mě překvapuje, že se najde vůbec někdo, komu se tato sračka alespoň trochu líbí. [10 %] ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

1997 sa narodila Kostka. 2004 sa zrodila Saw: Hra o přežití. Teraz tu máme vnučku s menom Úniková hra. Kombinuje v podstate všetko podstatné, čo filmovému svetu priniesli jej pokrvní príbuzní. Avšak na rozdiel od nich, neprináša ďalší level, ďalší posun či rozširujúci mód. Miestnosti sú dobre vymyslené, ale ani jedna nie je vyložene skvelá. Pointa nešokujúca, ale vhodná k priebehu hry. Fajn nenáročka, ktorá v podstate naplnila moje očakávania. Dostal som, čo som si objednal. A za to zaslúžené 3*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Premiéra filmu byla v Polsku odložena, když v zábavním centru pro únikové hry zahynulo pět patnáctiletých dívek. (Duoscop)
  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)
  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama