Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sexuální techno thriller, který ale s napětím docela slušně pracuje. Za normálních okolností bych tvrdil, že námět do Ameriky svojí totální naivitou docela sedí, ale to by nesměl u nás existovat nedávno vydaný dokument V síti, který navazuje na podobnou tématiku a zachází ještě do větších extrémností. Holka z livechatu se ze začátku tváří hodně napínavě. A ne proto, že očekáváte, co všechno si před tou kamerou vymyslí, jako spíš tím, jaké mystično se v druhé polovině začne dít. Je to navíc všechno pro běžného diváka dost absurdní, ale ti, co programují a internetem žijí dnes a denně Vám potvrdí, že nejhorší je, když Vám internet ukradne identitu, takže na zamyšlení to docela stojí. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Každý se s tématem tohoto filmu nejednou musel setkat. Hledáte si další díl svého oblíbeného seriálu nebo film, který není zrovna na důvěryhodné stránce, když na vás vyskočí ,,vyskakovací okno'' a vy se ho snažíte co nejrychleji vypnout, protože nevíte, co se v něm může skrývat. Většinou je to obsah 18+, v tom lepším případě právě webcam slečny a Cam nás zavádí do tajů tohoto stylu zábavy a přivýdělku. - Z počátku jsem měl problém s dlouhým seznamováním ne zrovna přitažlivé herečky, ale to jsem postupně dokázal ignorovat, díky jejímu výbornému a přesvědčivému výkonu, a užíval si originální, moderní, chytlavý a hezky barevný děj. Bohužel se v žádném případě nejedná o horor.. nedočkáme se žádného zabíjení ani krve, a všechno tak hraje pouze na divákovu psychiku a fantazii. Prvky mystery žánru fungují, ale je to až přehnaně tajemné, jelikož jsem marně čekal na vysvětlení toho, co se děje, případně na pořádný plot twist, no na nic z toho však nedošlo a film skončil nevysvětlen. To je asi tak jediný, leč výrazný nedostatek, který jsem zde našel. Jinak je to další dosud neviděná pecka od Netflixu, který poslední dobou válcuje všechny ostatní. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Půvabná Madeline Brewer představuje ambiciózní camgirl Alici, jež je odhodlána dostat se na vrchol žebříčku popularity a neštítí se kvůli tomu podstoupit i dosti pochybné praktiky, aby nalákala diváky na svou online show. Zvrat přichází ve chvíli, kdy o Alicinu virtuální identitu usiluje její mysteriózní dvojnice. Cam je chytrý, svižný, sexy a hlavně velmi svěží hororový thriller, který přibližuje prostředí poskytování erotických služeb na webkamerách a přináší vcelku mrazivý pohled na moderní hrozby internetu. Víc nechci prozrazovat, mohu pouze doporučit. [Sitges 2018] ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem chvíli, jestli ta rozehraná hra má něco znamenat, symbolizovat, říkat - a došel jsem k tomu, že jde prostě o zajímavý gimmick, který se rozhodně vyplatil a tenhle film bez problému utáhne. Nekonkrétní technofobie vůči sociálním sítím stačí, film samotný pak jen čistě mechanicky zkoumá možnosti svého námětu. A je to fajn. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedná se o moc milé překvapení, které je sice spíše Thrillerem než Hororem, zde to vůbec nevadí. Příběh se zaměřuje na krásnou Lolu, která si vydělává prostředníctvím erotických webcam show a snaží se postoupit výše v Rankingu, bohužel jí někdo ukradne identitu a připraví ji téměř o vše a to si Lola nenechá líbit. Je to hodně originální, hezky barevné, poměrné chytré, zábavné, slušně zahrané, znepokojivé i mysteriózní zároveň a především je film vzrušující a sexy, což si užijí pánové, poněvadž zadečků a koz je zde dostatek. Finále je moc pěkně vygradováno a jediné, co zamrzelo, že nedostanem na jisté otázky odpověďi. Netflix ke konci roku šlape na plyn neskutečně a od Ledna se výrazně zlepšil. Chválím.75% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama