Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V dnesnej dobe uz pomaly kazdy film oznacia ako horor,lenze ani nahodou to tak nie je,skor sa jedna o thriller,v ktorom jednej babe,ktora si zaraba cez webcam show ukradnu identitu,ma to celkom dobru atmosferu,nechyba napatie,beznadej,zufalstvo i psycho,len skoda toho konca,ktory zanechava otazniky a mohli vybrat aj krajsiu herecku,ale nevadi,dalo sa na to pozerat a aj to zbehlo...:-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že ta jednooká z Příběhu služebnice může být takhle sexy. Ale stalo se a to i proto, že Madeline Brewer se tady vůbec nestydí. Co se zápletky týče, tak ukradená identita není ničím novým, ale prostředí erotických portálů má v tomto případě premiéru, díky čemuž to celé působí neokoukaně. Filmaři se lehce dotknou i rodinné linky a ukážou řevnivost či kolegialitu mezi děvčaty, což puncu originality přidává. Líbivý je i řekněme děvkovský vizuál. Jediné, čeho jsem se trochu obával, bylo vyústění. Zápletka se totiž postupem času nabízela několik konců, ale žádný z nich nebyl podle mého gusta. Ale anii tady mě nakonec film nezklamal. Netflix opět boduje. 80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sexuální techno thriller, který ale s napětím docela slušně pracuje. Za normálních okolností bych tvrdil, že námět do Ameriky svojí totální naivitou docela sedí, ale to by nesměl u nás existovat nedávno vydaný dokument V síti, který navazuje na podobnou tématiku a zachází ještě do větších extrémností. Holka z livechatu se ze začátku tváří hodně napínavě. A ne proto, že očekáváte, co všechno si před tou kamerou vymyslí, jako spíš tím, jaké mystično se v druhé polovině začne dít. Je to navíc všechno pro běžného diváka dost absurdní, ale ti, co programují a internetem žijí dnes a denně Vám potvrdí, že nejhorší je, když Vám internet ukradne identitu, takže na zamyšlení to docela stojí. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Cam se jako další zapisuje do kolonky internetových hororů/thrillerů a mně nezbývá, než konstatovat, že je na žebříčku velmi vysoko, protože překvapivě drží tempo velmi obstojně a navíc u toho zvládá diváka ještě napínat a nechává ho prahnout po rozuzlení. Celkově je tento film velmi atraktivně zpracován, jen tu dost barev, je na co se dívat, je toho hodně k objevování na obrazovce, takže byste měli být ostražití. Obecně je tento druh filmu těžký na překládání a proto si ho možná užiijí víc ti, kteří ovládají nějakým způsobem angličtinu, ale není to zase tak zmatené jako třeba nový Unfriended, protože příběh se odehrává i mimo webkameru (což je za mě obrovské plus). Postupem času Cam zamíří do hodně mysteriózních vod a je velká škoda, že pointa nebyla až tak dobře nastíněná a v podstatě ta závěrečná satisfakce trochu chyběla. Každopádně na to, že je tohle údajně první Goldhaberův kousek, nasadil si laťku vcelku vysoko. Jen tak dál. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Omylom som si tento film dal ešte raz, keďže som nejako nepostrehol, že som ho už videl. Celkom slušná podívaná, ale je to už ku koncu trochu zmätené, z toho pískania pridaných tokenov vám už je na vracanie, neviete či sledovať titulky, aby vám neušiel dej alebo dať prednosť zvodným holkám a v podstate film tak nejako ubehne celkom rýchlo, človek sa nenudí, ale na plný počet to bohužiaľ nie je. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama