Reklama

Reklama

Bájní tvorové: Dračí hrobka

  • Velká Británie Legendary: Tomb of the Dragon (více)
Trailer 1

Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat... Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Marze 

všechny recenze uživatele

Žádné velké umění, známí herci spoléhají na svůj šarm. Lundgren jako love monster se evidentně při natáčení bavil za další honorář, zatímco Scott Adkins s natáčením souhlasil, protože doufal, že si tím rozšíří svůj herecký rozsah nebo tak něco. Je to v prvé řadě nudné a nějak to nedává smysl. Krajina je tedy krásná. Shlédl jsem na TV Prima COOL, ale dívám se nejraději na Prima ZOOM dokumenty. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Nevím proč, ale já jsem nečekaně spokojen. Samozřejmě si nepřeji, aby moji oblíbenci a béčkaři Dolph Lundgren a Scott Adkins se pokaždé upisovali do tohoto dobrodružného žánru, ale když je to jednou za čas, tak proč ne ? Je sice pravda, že tu nemáme žádný souboj, krom konečné menší pranice mezi Adkinsnem a Lundgrenem, která nestála za nic, ale neva. Beru tento film jako výjimku a odpouštím jim to. Prostě od začátku mě to chytlo. Taková odreagovací a klidná záležitost, která mě bavila od začátku do konce - k tomu dva oblíbenci. Adkins měl dobrou postavu, zahrál to tak jak umí vždy. Lundgren mě zde bavil snad nejvíc. Sice svou roli nedotáhl tak jak bych si představoval, ale ty jeho úšklebky, jeho povaha ve filmu – to se mu jako vždy povedlo. Nějaká akce ? O tom film přece není. Nebylo to do žánru vůbec ani přehnané, že by tady bylo velké množství příšer atd. Natočeno to bylo jednoduše a na poměry béček celkem slušně. Samozřejmě by to mohlo být ve všech ohledech lepší. Už jen tím, že mohla být nějaká akce a souboje, ale holt to bylo jinak. Takže jednou za čas když se něco podobného natočí, tak proč ne. Nuda zde rozhodně nehrozila. Hudba se celkem povedla. Co k tomu víc dodávat ? Na hraně mezi třetí a čtvrtou hvězdou. Přiklonil jsem se k té čtvrté. Ještě si to někdy shlédnu. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kryptozoolog Travis Preston (Scott Adkins) se s týmem vydává na expedici do Číny, aby odchytil přerostlou "ještěrku", která má na svědomí několik lidských životů. Druhá konkurenční expedice vedená lovcem Harkerem (Dolph Lundgren) jí chce zabít... Mezi Adkinsem a Lundgrenem dojde pouze ke dvěma konfrontacím v podobě facky v první třetině a přetahování se o pušku v jeskyni na konci a to je pro jakéhokoliv fanouška akce a obou pánů hodně málo k lepšímu hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som sklamaný. Sám zo seba. Pretože koncept snímku ma trochu zmiatol. Čakal som predsa len viac dobrodružnejšiu výpravu s finálnym rozuzlením až na konci. A pritom, je to všetko hneď jasné. Technická stránka nieje na zahodenie, predsa len sa to premietalo v ( aj v Čínskych ) kinách ( a to dokonca v 3D ). Možno tu mal niekto ochotu potešiť smútiacich fanúšikov dobrodružných filmov a fandov nesmrteľného Dr. Jonesa a nechať nás vypraviť sa opäť do neznáma. Paradoxne to bolo ale do známa, ktoré každí z nás zasvätených, poznáme v omnoho lepšom podaní. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná, čínskou produkcí podržená, slátanina, která se chce tvářit jako další rádoby našlapaný natural horor, ale ve finále je jen další přehlídkou ohavných grimas Dolpha Lundgrena. Takovéhle přešlapy u mě fungovaly jen za přítomnosti početných rozmanitých dead countů. Dračí hrobka ovšem nedokázala poskytnout ani to. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama