Reklama

Reklama

Šťastná hvězda

  • USA The Star (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý, ale odvážný oslík jménem Bo vždycky snil o tom, že život u venkovského mlýna vymění za větší dobrodružství. Jednoho dne se odhodlá k útěku a spojí své síly s roztomilou ovečkou Ruth a Davem, legračním holubem se vznešenými touhami. Společně s trojicí velbloudích vtipálků a několika výstředními obyvateli stáje se Bo a jeho noví přátelé vydávají vstříc šťastné hvězdě na výpravě jejich snů. Čeká je spousta legrace a navíc se stanou součástí největšího příběhu všech dob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (29)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Narození Ježíše pohledem oslíka a jeho přátel. Ačkoliv je tento dávný příběh zpracován už milionkrát, tohle zase byl tak trochu jiný pohled a těm nejmenším řekl bych snadno stravitelný právě díky zvířátkům. Animace byly krásné a noční putování k Betlému nad nímž zářila hvězda bylo opravdu decheroucí. Dojem trochu kazil hudební doprovod v podobě zpívaných písní. Ty ač jde o notoricky známé písně často hrané na vánoce byly zpívané anglicky ačkoliv film byl s českým dabinkem. Když jsem se však zamyslel nad tím, zda my mně to rušilo i kdyby byly zpívané česky, musel jsem si říci, že ano, protože někde prostě k ději nesedly... Každopádně jako celek to bylo nadprůměrné a proto dávám za 4 zářící hvězdy. * * * * ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem viděl trailer tak mě to přišlo takové nemastné neslané a realita je stejná. V podstatě je to o tom, že Osel, Ovce, Holub (který zpívá a snaží se být cool) a 3 Velbloudi pomáhají Marii s Josefem do Betléma kde má porodit Ježíše. Přismrdá se do toho ještě jakási myš,zpívající kůň a kozel nebo co to bylo. Naopak po nich jde 1 voják Heroda a 2 psi. Do toho přidejte zhruba 4-5 písní (většinou náboženských sraček ve stylu Narodil se Ježíš velebte ho nebo Marie kdybys věděla, že porodíš spasitele a podobné sračky) z nichž zaujme jen 1 a žádný humor a máte celý film. Chválím animaci a to, že na konci zachránil ty psy (i když to se dalo čekat) + postavu té ovce, která měla jediná potenciál bohužel absolutně nevyužitý. Na podívání ok za den zapomenu o čem to bylo. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarené „animované“ zachytenie jedného z najznámejších príbehov z Biblii. Sympatické postavy, dobré dialógy a aj z hľadiska animáku dostatočne pekne nakreslený. A ešte k tomu veľmi dobre vybrané songy žánru „christian // miestami christian rock“. Jednoznačne odporúčam jak pre mladých tak aj pre veľkých. Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

Reyer 

všechny recenze uživatele

Vcelku animované filmy mám rád. A kombinace animace a vzdělání, tak to beru. Narození Ježíše může zaujmout všechny (i nevěřící) v kombinaci s líbivou hudbou a vtipnými scénky. Samozřejmě se najdou tací, co budou kritizovat nevhodnou podkreslující muziku jako (soul, western, Elvis apod…). Za mě skvělý relax společně se vzděláním po boku mých synů. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V prvom rade bolo odvážne dať za hlavnú postavičku osla, ktorý sa nápadne podobá na osla zo Shreka. Tento našťastie nieje tak šialený až natvrdlý. Na druhej strane nieje ani komický. Ak chcete animák, na ktorom sa pobavíte, tak toto nieje dobrá voľba. Je to skôr "náučná" road snímka. Ono je to celkom nuda, nieje dôvod si to kedykoľvek pozrieť znova, ale veľa vecí sa podarilo. Animácia je jedna z najkrajších aké som u animáku videl a krásne a zaujímavé sú aj zvieratá. Pochválim aj sexi hlavnú ženskú postavu Máriu, ktorá sa náramne podobá na Jennifer Connelly. Zhrnuté podčiarknuté - nieje to najlepší animák, ale videl som veľa príšerných animákov a preto sa nebojím hodnotiť vysoko. Možno len neviem, či deti pochopia, čo sa to Márií derie z vagíny. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama