Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Stroj času do konce devadesátek, kdy se točily nevinné, odzbrojující romantické komedie, které bezostyšně vykrádaly Shakespeara i Jane Austen. Tahle středoškolská romance, navzdory internetu a sociálním sítím, je rozkošným a překvapivě svěžím anachronismem, v níž hlavní roli hrají ručně psané dopisy nedostupným idolům, školní lyžák a flaška. Pro generaci dnešních pozdních dvacátníků/třicátníků příjemně nostalgický výlet do puberty. ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Ja som zamilovaná! Takto si predstavujem romantický film pre mladých! Medzi hercami to iskrí, až je to životu nebezpečné a všetko klape, ako má :) A ako filmový neodborník, ale zato odborníčka na romantiku, si dovolím dokonca tvrdiť, že toto sa raz bude považovať za klasiku, presne ako niektoré osemdesiatkové dielka. Lana je ako Lara Jean dokonalá, ten jej roztomilý ksichtík nejde nemilovať. A Noah alias Kavinsky? OMG! Je niečo viac, po čom 16-ročné, zúfalo romantické, dievča túži?! Ok, už som kľudná... takže... nie je nad čím rozmýšľať, treba si to pozrieť a pomaly sa zamilovať tiež :) ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemýšlel nad tím, jestli tenhle film je regulérně solidně pojatý film nebo takový ten televizní filmík na středeční dopoledne, abychom jako zaplácli nejmíň lukrativní televizní čas. Přemýšlel jsem nad tím celý film a musím říct, že ani po skončení filmu jsem na to nepřišel. Nezábavná romantika. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama