Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

Marze 

všechny recenze uživatele

Takový půlnoční film s tajuplnou atmosférou. Přijímání zneklidňujících textů a hovorů z nalezeného telefonu je myslím v horroru zápletková novinka. Je ostuda nechat publikum čekat celý filmový čas o co jde. Celek filmu je lepší než jeho části. Alkoholická noční můra. Rány nechávají otevřenou interpretaci jak otevřená rána. Vznikají otázky k přemýšlení, které není lehké zodpovědět. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Babak Anwari si svůj reparát nespravil a po nezajímavém Under the Shadow natočil sice zajímavý, ale hororově nefunkční film a to trailer působil schopně. Barmanovi se obrátí život vzhůru nohama po nalezení telefonu se znepokojivým obsahem, ovšem tahle "mytologie" není nijak rozvinuta a působí trošku nepřirozeně. Babak do svého filmu překvapivě nasbíral slušné herce Armie Hammer, Zaziee Beetz a Dakota Johnson je na horor slušný výběr, ale chtělo to zajímavější scénař a více tvůrčí kreativity, což bohužel Babak nikdy mít nebude. Z hororových prvků zde krom švábů není takřka nic. Není to napínavé, atmosférické, krvavé ani tolik znepokojivé, jak jsem původně doufal. Hulu není Netflix a Babak Anwari zřejmě nikdy nenatočí dobrý horor. 40% ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Diváka rozjebe už ta představa, že se pod tímhle upsal snad každej. Ať už to jsou samotný herci, producenti, koprodukční studia, zvukáři, dokonce i samotný Netfkus, prostě kurva každý kdo kdy pracoval a má něco společného s tímhle filmem. Náš hlavní hrdina je na haluškách už od konce, a není divu že mu kolonoskopický pohled tasemnicový virvány, totálně zmastí celou tu bezednou jámu jménem mozek. Šváby si taky jednou za čas dám k snidaňi, hlavně když se mi do ventilovýho uzávěru dostanou až do lednice, a pak mi nakladou svoje vajíčka do bramborovou salátu. Ruku na varle, i když je to naprostá a tupá sračka, znám lidi kteří by si na to ujížděli jak svině po chemoterapii, když mu do hlavy střebají myšlenku, že vepřové je celkem libové maso. Hippity Hoppity, tvůj mozek je už nadosmrti propitý.. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jednou dal. Hammer a Johnson mě k filmu nalákali, ale tohle byla fakt solidní zívačka, trvající téměř od začátku. Hammer to sice herecky utáhne a Anvari dokáže díky zvuku a solidní režii držet diváka v lehkým napětím na 90 minut dlouhý film je to ale šíleně málo. Tempo je téměř nulový, příběh je hloupý a já se druhou půlku jen vrtal na židli a doufal v konec. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Příběh měl našlápnuto na zajímavou hororovou podívanou; to by ale nemohl být zasazen do naprosto nehororových podmínek. Ač mi herci v hlavních rolích nejdříve připadali sympatičtí, později jsem z nich měla pocit, jak kdyby zapomínali scénář. Jenže právě scénář byl katastrofou sám o sobě. Ten příběh by špatný nebyl, záhada k řešení byla dokonce i poměrně originální, ale působilo to, jako kdyby vlastně vůbec nešlo o ní, nýbrž o nefunkční vztah dvou hlavních postav, kteří se chovají jako idioti. Takže ještě před polovinou filmu se ptáme samy sebe, zda koukáme na opravdu bídně zpracované romantické drama, nebo vážně na horor. V obou případech se ale rozhodně nedá mluvit o kvalitě, takže je to vlastně jedno. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)
  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)

Reklama

Reklama