Reklama

Reklama

Bubeník a princezna

  • Velká Británie The Drummer & The Princess

Diskuze

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Echelon1

Jasné, veď z toho článku je ešte viac patrné, že je to banda šmejdov.

By som mu ukázal také vlogy petra Jacksona keď začal točiť hobita, ako to bolo všetko transparentné, keď už chce niekoho posielať do školy :D

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Tohax

A tá údajná komunikácia "tvorcov" v tom článku. :D Choďte v tom rozhovore zhruba do stretu článku, aký je ten blbec prívetivý. :D 

Otazníky vzbuzuje i to, že my nevíme, kdo na tom filmu dělá kromě vás dvou, třech dabérů a dvou zvukařů. 

Alex: A proč my se vám máme zpovídat.

To není můj názor, to je fakt. Z tvůrců jste známí jen vy dva a dva zvukaři, které jste vybrali na tendru v Londýně, a tři dabéři.

Alex: A u každého filmu nejdříve představíte celý štáb? Chlapi, prosím vás, když tak si zjistěte něco o tom, jak se natáčí filmy, a pak pojďme jednat.

 

My se vás ptáme, abyste nám to vysvětlili. 

Alex: Kvůli tomuhle jděte do školy a tam si sedněte. Ale my nemáme čas vás tady učit tyhle základní věci.

 

A tak sa dá pokračovať. :D Začínam mať dojem,že to nie je prank, ale solídny finančný podvod.

na příspěvěk reagoval Milky., Gladiator15

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Tohax

Haha, to sú komedianti, neverím im ani slovo. Asi im nedošlo, že animovaný celovečerný film sa robí roky a oni by to radi stihli do zimy? S pár ľudmi? Tak určiteee :D

na příspěvěk reagoval Echelon1

 (hodnocení, recenze)

třeba to překoná Avatara.Ten byl taky 3D.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Marpe

Kazma za tím nebude, protože je to tak okatě příšerné, že si celý internet tipuje, že to sranda je. Nikoho by tím nenachytal.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Whoossain

Aký Magnusek?

Inak nejde len o podobu toho "traileru", ale aj celú kampaň a "tvorbu" tej veci. "82 miliónov" CZK vzatých z nikade, Angel Pictures má prakticky nefunkčnú stránku, absolútne žiadne mená (dabléri, skladateľ hudby...) okrem dvoch pochybných producentov, samotné pozadie produkcie neexistuje. Nikto sa k tomu filmu nehlási, nato byť to nejaká britská spolupráca. :D Je to proste...https://youtu.be/ezgM53LhwcY?t=10s

Marpe

Marpe (hodnocení, recenze)

Vsadím své boty že film bude jiný než trailer . 

Moje teorie je taková že za celým projektem stojí Kazma :D 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Vtipné na tom vlastne ani nie je to, koľko úsilia dali do tejto srandy, ale hlavne to, že anti-seriózne (cháp jútuberské) i relatívne seriózne YT filmové kanály a stránky sa s tým zaoberajú, analyzujú animáciu aj 10-15 min. atď., len aby niečo zarobili na nezmysly. :-)

jackalsc

jackalsc (hodnocení, recenze)

Ja myslim ze jen precetli text co meli na papire. Ty postavy stejne oteviraji jen pusu jak kapri. Dostat je do studia by byl moc velky risk jak rika fabecc :D 

Uživatel jackalsc smazal svůj příspěvek.

Uživatel WalterIK7 smazal svůj příspěvek.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Pierre

Tak možností je popravdě mnoho. Je pravdou, že sehnat Rímského a natočit odpudivý trailer je asi v jeho silách. Uvidíme, co se z toho nakonec vyklube.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Pierre

Kéž by z toho nakonec byla nějaká sranda od Mrazivých tajemství (i tu animaci Mrazivých bych bral).

na příspěvěk reagoval Pierre

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Dabovat jen tak, bez obrazu je asi trochu divné, ale on klidně  mohl přečíst do mikrofonu napsaný text, co mu dali a nic víc. Tehdy ještě nemusel být ten teaser ani hotový. A pro Gotta zase musel být dabing zajímavá zkusenost,   toho bych taky neodsuzoval. Nejsem jeho skalním příznivcem, neposílám mu nekonečně SMSky na Slavíka, ale vážím si ho. Navíc pokud se jedná o recesi, myslím si, že se do ni rád zapojil. Je známý, svým smyslem pro humoru.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Jasně. Pro lidi jako je on je to prakticky rutinna a mnohdy ani nevědí, co dabují, protože jdou od studia ke studiu. To to samozřejně drobet zjednošuji, ale v podstatě to tak je. Tím spíš mě mrzí, že si ho někdo může s tímh bizárem spojovat. On je vtom přitom prakticky nevinně, jenom dělá svou práci. 

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Což pořád neznamená, že museli vidět, co namlouvají, potažmo, že se po vypuštění traileru uvolí i k namluvení postav do filmu.

Reklama

Reklama