Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento film jemně připomíná film Já robot, akorát je kreslený a zaměřený na děti. Kdybych byl dítě tak dám určitě 4*, ale zde byla klasická animáková zápletka, kdy je nejbohatší člověk, který je vzorem pro všechny, vlastně hlavním záporákem. Film není nic na co bych se chtěl někdy podívat znovu. Vzhledy robotů a animace byly dobré a celý film zahřál u srdce. Film je průměrný a na zabití večera posloužil dobře, určitě doporučuji. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě opravdu ne. Zdlouhavá nuda. Postavy nesympatický. Dokonce děti mě prosily po cca 40 minutách, ať už to vypnu, že se na to nedá koukat. Tolik umělého morálního poučování na jednom místě... To že je to hezky nakreslený je podřadné, nemá to smysl koukat. Trapný záporák, nevěrohodná zápletka. Ani ten pes není vtipný. Srovnání s Velkou šestkou? Za mě nelze. Jako bych chtěl srovnat Silmarillion a Silmámilion (opravdu to existuje a nedá se to opravdu číst, osobně nechápu, že to někdo dokázal napsat, přeložit a vydat). Je to strašlivé, moralistické a nablblé. Být to hysteričtější, byl by to dnešní dokonalý filmový zástupce, takzvané zrcadlo společnosti... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Next Gen" mi príde síce trošku ako mix viacerých filmov, ktoré som videl za posledné roky, no myslím si, že reálne má čo ponúknuť aj sám o sebe. Nebudem to tu rozoberať, no má to niečo z "Big Hero 6" a niečo z "Avengers: Age Of Ultron". A okrem toho máme mamu, ktorá nechce svoju dcéru počúvať a utápa svojé problémy v milovaní robotov. A čím novší model, tým lepšie. Aby som povedal pravdu, postavy v tomto filme sú okey. Mia je svojou agresiou celkom zaujímavá. Má pocit, že svet jej nedal nič a len ju opúšťa a môže za to fakt, že všetci milujú svojich domácich robotov. A tak je na nich rozčúlená. A keď postupne sa automaticky pýtajú nudle na to, či sú chutné, a kefka na zuby chce umyť zuby aj čo najtvrdšími metódami, tak pre ňu začínajú byť veci viac frustrujúce. A chápem jej rozhorčenie. No niektoré veci čo robila boli pre mňa trošku moc. Jej mama mi najprv prišla otravná, no potom som sa ukáže, že každý má svoju metódy bojovania so svojimi problémami. A potom zabúdala na svoju dcéru. Len príde moment, kedy jej príde najdôležitejšia. Robot, ktorý nemá meno a budem ho teda volať len Miin robot je podľa mňa zaujímavá postava. Je to podobné ako keď sme sledovali Johnnyho 5-ku. Učí sa nové veci, premýšľa a začína si aj uvedomovať vážnosť ľudského života. A to je pre mňa fascinujúce. Je pravda, že veľa scénok z filmu mi prišli ako referencie na iné filmy, no reálne mi to nevadilo. Animácie sú schopné, postavy sú okey, príbeh celkom okey, no posolstvo a akcia sú dostatočne silné a dobre spracované. Za jedno pozretie to stojí. Hodnotenie: B ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý film, vysielaný (ale nie sám vyrobený) na Netflixe, ktorý je najviac pozerateľný a „paradoxne“ je to animák. Celovečerný animák, ktorý môžem odporúčať nielen mladým ale aj veľkým. Hneď úvode vás to dostane a vďaka sympatickému robotovi to už ide samo. Najviac však ma bavili scény, kde bol preložený jazyk, ktorý „rozpráva“ pes (tí, ktorí sa na to pozrú, budú rozumieť tejto poznámke). Inak samotný príbeh a to, čo sa snaží povedať, nie je nová vec. Avšak celé to servírovanie bolo dobre vymyslené, nehovoriac o načasovanie, hlavne keď si zamyslíme nad tým, že sme na konci roku 2019 a kam sa dostali technologické vedy. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace v podání Číňanů. Zase jsem si film dával s malým, který dost rušil a tak nelze filmu naplno propadnout. I tak ale dokázal ve stísněných podmínkách film emočně zaujmout. Vztah outsiderky a robota se hodně povedl. Vtipný pejsek a vůbec skoro každá ve futuristickém světě zrobotizovaná blbůstka dokázaly pobavit. Klidně tedy za pár let znovu a naplno. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno