Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý nářez a jsem v šoku, že něco tak brutálního, nekompromisního a zábavného natočil céčkař Jesse V. Johnson, který dokázal zabít jeden z nejlépe obsazených akčních filmů všech dob. Scott Adkins byl vždycky spíš neherec, zato neuvěřitelný bitkař a akrobat, ale tady v té roli se našel, stejně jako režisér. Příběh je samozřejmě prostý, ale Johnson hned od první vteřiny jasně poukazuje na starou filmovou školu filmů o pomstě, zkušený divák jasně slyší v každém tónu hlavní znělky odkaz na Profesionála s Belmondem. Avengement si je vědom svého postavení a nemá takové ambice, ale na starou školu odkazuje naprosto perfektně a to jak brutální akcí, která je skvěle natočená, tak perfektní režií i hereckým výkonem Adkinse. Nechápu co se stalo, snad jedině že oba upsali duši ďáblu a jejich přání bylo natočit dechberoucí film. Podařilo se, oba totiž dosáhli svého maxima. Při finální bitce v hospodě jsem občas i přivřel oči. Neskutečný masakr. Zopakuju si film klidně několikrát.80%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keď nerátam sériu Undisputed, tak sa jedna s prehľadom o najlepší Adkinsov film. Príbeh je pomerne jednoduchý a aj tu hraje rolu pomsta, tak ako u väčšiny jeho filmov, no tento krát film začne v polke a prostredníctvom flasbackov sa nám postupne odhaľuje čo sa stalo. A práve tým je tento film odlišný od jeho predošlých. Navyše mu tato rola extra drsňáka veľmi sedí a akcie sú v jeho podaní opäť lahodne a záver je brutálny masaker. 75% - 4* ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To vypadá, jakoby ti zapálili hlavu a hasili to lopatou." Filmy o pomstách mám rád, zvlášť o těch vykonanejch. Tady to žádný myšlenkový veledílo není, ale mafiánův nejčestnější, nejhodnější a nejnasranější bráška Cain je hrozně zábavnej. Dostal mě jeho amalgánovej úsměv, "poklidný" hovory se soudcem i zbroják na všechny končetiny, takže jsem si po jeho řádění musel poměrně spokojeně setřít krev z monitoru. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Upgradovaný Yuri Boyka se znovu vrací k tomu, k čemu byl stvořen, ovšem tentokrát mimo ring a těžkou touhou po nemilosrdné pomstě. Avengement kráčí v evropském stylu za doprovodu oldschool hudby (inspirace nedávno zemřelým velikánem ?) a nabízí o něco víc, než jen tuctovou zábavu na večer. Samozřejmostí jsou drsné pózy nelítostných bastardů, krvavá hospodská zabijačka a zajímavé flashbacky z kriminálu. Odolnost Scotta Adkinse level Thanos. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Avengement vypadá jako tuctové béčko, ale kupodivá má dovedně podávaný příběh se silnou atmosférou a hlavně boží špinavé bitky. Moc lepších hospodských rvaček jsem neviděl. Jako bonus se občas ozve náladový hudbební motiv, skládající poctu mistru Morriconemu. Tenhle film klame tělem a stejně jako Scott Adkins, i on v sobě skrývá ryzí kvalitu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)
  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)

Reklama

Reklama