Reklama

Reklama

Město podivínů

  • Česko Freaks (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmiletá Chloe, která žije s otcem zavřená v domě, žije ve strachu a fascinaci z vnějšího světa. Protože je jiná než ostatní, je pro svět nebezpečná a svět zase pro ni. Aspoň tak jí to bylo řečeno. Přes zákaz otce jednoho dne vyjde z domu k autu starého zmrzlináře. Stařec je jejím dědečkem a věří, že jeho dcera, Chloeina matka nezemřela, ale žije. Chloe brzy přichází na to, že pravda není tak jednoduchá. Zjišťuje, že otec má v něčem pravdu, když se probudí její schopnost telepatie. Nebezpečí je opravdu reálné. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Ja mam skor obavy, ze ak by sa do toho islo s vyssim rozpoctom skoncilo by to ako marvelovky. Pre mna osobne je ten film vyborny prave preto, ze sa na efekty nijak extra nesustredil, kedze nato nemal peniaze. Ak by mal viac penazi od zaciatku tak ano, mohlo by to dopadnut tak, ze by sa pouzili len na vylepsenie toho co tam je. Ja mam vsak obavy, ze miesto toho by sa tam pridalo efektov a znizila miera sustredenia na dej, atmosferu a postavy. Co je prave vdaka marvelovkam, ale nie len vdaka nim, sucasny trend v Hollywoode. Iste,  mohlo by to prekvapit rovnako ako to prekvapilo, ale ja mam skor obavy z opacneho efektu. Preto som rad, ze tento film je spraveny tak ako je. Osobne nepotrebujem nejake bombasticke efekty na to aby som povazoval film za vyborny. 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

alienemo

Tak jako určitě by to nemělo rozpočet jako Marvelkovy, ale prostě nasypat do toho více peněz by neuškodilo... protože filmů jako takových, je jako šafránu.

na příspěvěk reagoval alienemo

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

No neviem. Prave to, ze to malo mensi rozpocet a museli sa sustredit na ine veci nez je CGI bordel tomu velmi pomohlo. Z mojho pohladu teda. Privela filmov s podobnym zameranim a vysokym rozpoctom konci nakoniec s prilisnym sustredenim na efekty nez na atmosferu, dej a postavy. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible, TheWhiteWolf

mnx

mnx (hodnocení, recenze)

Bude nějaké pokračování? Bylo to famózní, i když někomu asi chybělo víc drahých efektů :)

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Pro mě určitě příjemné překvapení. Nečekal jsem od toho vůbec nic a dostal velice dobrou podívanou :-) naprosto souhlasím s ostatními kteří napsali, že větší rozpočet by filmu pomohl a udělal by tak z neobroušeného kusu cenného kamene ten opravdový diamant.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Vcelku velice dobrý námět, ale to zpracování by potřebovalo docela dost obrousit ostré hrany. Děj je natočen příliš zbytečně rozvlekle, což v tomto případě může dost vadit a tím pádem to snižuje hodnocení filmu. U tohoto druhu filmu se ta rozvleklost vůbec nehodí. Protože to vypadá, že film první hodinu stojí na místě a nikam moc nepostupuje to až v druhé polovině se to začne hýbat.

mikromishi

mikromishi (hodnocení, recenze)

gein

jj, akorát na to dneska koukám, že to je venku, a na titulkách se už taky pracuje, takže paráda, se těším :) 

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

z tech srajleru to vypada jako totalni becko, ale dam tomu sanci

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama