Reklama

Reklama

Město podivínů

  • Česko Freaks (festivalový název) (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Sedmiletá Chloe, která žije s otcem zavřená v domě, žije ve strachu a fascinaci z vnějšího světa. Protože je jiná než ostatní, je pro svět nebezpečná a svět zase pro ni. Aspoň tak jí to bylo řečeno. Přes zákaz otce jednoho dne vyjde z domu k autu starého zmrzlináře. Stařec je jejím dědečkem a věří, že jeho dcera, Chloeina matka nezemřela, ale žije. Chloe brzy přichází na to, že pravda není tak jednoduchá. Zjišťuje, že otec má v něčem pravdu, když se probudí její schopnost telepatie. Nebezpečí je opravdu reálné. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (231)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovejch skvostů je pomálu. Opravdu mysteriozní scífko, už jenom tyhle dva žánry spolu jsou top, který vás v průběhu filmu naplní tolika otázkama, že je jedině dobře, že se dozvíme i odpovědi. Respektive na dost věcí si přijdeme i sami, ale to zásadní tam je. Chvíli jste na straně holčičky, chvíli táty, vždycky k tomu je pádnej důvod, promyšlený. Každej je něčím speciální, nic nezjišťovat a koukat. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

So všetkým, čo napísal POMO v komentári sa dá súhlasiť, no mňa osobne, ani dobre neviem prečo, tento film moc neoslovil. Pritom obsahuje všetko, čo by nápaditý a zaujímavý film mal mať - zaujímavo štrukturovaný dej s postupným odkrývaním kariet, dobrých hercov, výbornú technickú stránku, myšlienku.... avšak spolu to v tomto prípade akosi nefungovalo. Teda aspoň na mňa. Alebo len možno na film treba mať tú správnu náladu. Za pozretie však stojí. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Paráda ! Hodně zajímavej, naprosto nepředvídatelnej, skvěle vymyšlenej i zahranej film. Jediný, na čem ztrácí, tak je nízkej rozpočet a amatérský speciální efekty. Ale jinak fakt supr. Hlavně si o tom nic nečtěte, protože do dobré poloviny nebudete chápat která bije a o čem to je. Třicet minut mě to fakt nudilo a sralo, ale jak to pak do sebe začne zapadat, co se tam pak děje a finále !! wooow!! Mazec!! Ve výsledku fakt nádhernej film. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě, jako pilotní seriál na nové X-Meny :o) Začátek solidní, napínavá podívaná, která se mění v závěru v šílenou jízdu. Film táhne úžasná, roztomilá Lexy Kolker (věřím, že o ní ještě dost uslyšíme), které jsem věřil každou vteřinu hraní a to moc děti v hlavních rolích nemusím. Dost dobrý, originální Scífko. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní a zároveň originální nezávislý film. Je těžké o něm napsat něco bez spoileru. Jako mnoho dalších polemizuje nad myšlenkou, jak by asi náš svět vypadal, kdyby v něm žili lidé se schopnostmi. Chovali by se k nim ostatní hezky nebo spíš naopak? Příběh se zaměřuje na otce, který se se svou dcerou skrývá před okolním světem. Snaží se ji chránit, ale zároveň jí dost věcí tají. Je tedy pouze otázka času, než se malá Chloe bude chtít podívat ven. "Nejsem zrůda!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 8. září 2018. (rafix)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama