Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(45)

Zvláštní objev přiměje dva mladé lidské prince, aby se spřátelili s elfí bojovnicí a společně vyrazili najít pro svou zemi mír. (Netflix)

Recenze uživatele JamesConnorG k tomuto seriálu (13)

Dračí princ (2018) 

10/10 - Tenhle seriál jsem si neskutečně užil. V aktualní době máme 3 série ze 7 a zatím nezklamalo a doufám, že i nezklame nadále, protože 7 sérii pro tenhle seriál je podle mě dost. Příběh je skvělý a krásný. Máme tady inspiraci Pána Prstenu, kdy skupina musí něco přepravit tam a sem. Postavy jsou úžasné a perfektně napsané. Jak hlavní, tak i vedlejší postavy si zamilujete a zapamatujete si je. Hlavní postavy Rayla, Callum, Ezran, Bait a Zym fungují a miluju je. Animace je okay. Někoho může odradit, ale mě se líbila a zvykl jsem si na ní. Hudba je na krásná a na profesionální úrovní (především skladba Silvergrove). Jako poslední chci pochválit akci. Ano, je jí tu dost a je tu krásně prokreslená a zajímavá. Tenhle seriál můžu doporučit všem fanouškům Fantasy a pro ty, co miluji dobrodružný žánr. ()

Book 1: Moon (2018) (S01) 

První série nabízí úžasný start Fantasy příběhů o dvou lidských princech a elfí bojovníci zanést záhadné dračí vejce a nastolit mír po celém světě. 85% ()

Book 2: Sky (2019) (S02) 

Dobrodružství pokračuje zajímavými okamžiky a dějem seriálu. Postavy se tu více prohlubují a rýsuji a děj se někam posouvá. 100% ()

Book 3: Sun (2019) (S03) 

Zatím nejlepší série seriálu. Úžasný napínavý děj, úžasně stvarněné postavy, Hudba úžasná a především záporak Viren, který tu hodně valí. Už se těším na dalších 4 série! 100% ()

Reklama

Reklama