foto

Adrian Hough

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Perfect Pickup
2016 The Assignment
2015 The Wolf Who Came to Dinner
2014 Clockwork Girl, The
2012 Dawn Rider
2011 Donovan's Echo
Pomsta a spravedlnost (TV film)
Včera, dnes a zítra (TV film)
Zrození Planety opic
2010 Pouto mlčení (TV film)
Smrt a život Charlieho St. Clouda
2009 Dívčí války (TV film)
Helen
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
Případ číslo 39
Rytíři krvavé oceli (TV film)
2008 Dim Sum Funeral
Nebezpečný internet (TV film)
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
2007 Spálené vzpomínky
Vetřelci vs. Predátor 2
Vzpoura v Seattlu
2006 Amber's Story (TV film)
Mrtvá má ležet v hrobce (TV film)
Tajemství minulosti (TV film)
The Suspect
Time Tunnel, The (TV film)
Underworld: Evolution
X-Men: Poslední vzdor
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Mlha
2004 Klub zneuctěných (TV film)
Láska v přímém přenosu (TV film)
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Lucky 7 (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Osmondovi (TV film)
Pro lásku k Olivii (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Jackie (TV film)
1999 Seasons of Love
1998 HeartBeat: Changing Places
1997 Any Mother's Son (TV film)
Major Crime (TV film)
Newton: A Tale of Two Isaacs (TV film)
Vražedné ticho (TV film)
1996 Gladiátor
Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Kanadská slanina
Kissinger and Nixon (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)
J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
1989 Goldeneye (TV film)
Unmasked Part 25
1985 Behind Enemy Lines (TV film)

TV seriály

2016 Aftermath (TV seriál)
Fever of the Bone (E04)
In Our Empty Rooms (E03)
Travelers (TV seriál)
Aleksander (E03)
2015 The Whispers (TV seriál)
2014 Klondike (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Není lehké být zelená (S03E16)
The Killing (TV seriál)
Unraveling (S04E02)
2013 Motiv (TV seriál)
Z minulosti (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Freaks and Geeks (S08E18)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Stav beztíže (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
jPod (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Tajemství mumie (S03E05)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Falcon Beach (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Something Wicked (S01E18)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat domů (S07E02)
2002 John Doe (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Foolish Heart (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Little Men (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

1992 In Desperate Battle: Normandy 1944 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace