foto

Ben Cotton

  • nar. 26.7.1975 (44 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Welcome to the Circle
2019 Hammer
Mrazivá pomsta
2018 Crown and Anchor
O.I.
2017 Gregoire
Pretty Little Dead Girl (TV film)
Vraždy odvedle: Jasný důkaz (TV film)
Zaprášená tajemství: Mrtvý na pláži (TV film)
2016 Hello Destroyer
On the Farm (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
The Unseen
2015 No Men Beyond This Point
2014 Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
Ledová zkáza (TV film)
Mountain Men
Songs She Wrote About People She Knows
2013 Cinemanovels
Lawrence & Holloman
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Dawn Rider
In No Particular Order
Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2011 Doppelgänger Paul
Sisters & Brothers
Sunflower Hour
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Nebezpečná minulost (TV film)
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Gun to the Head, A
Messages Deleted
Opatrovnictví (TV film)
Stan Helsing
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Den, kdy se zastavila Země
Edison & Leo
Mayerthorpe (TV film)
Mothers&Daughters
That One Night
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Dragon Boys (TV film)
Podvedený osud (TV film)
Scar
The Bad Son (TV film)
Tlustá jako já (TV film)
2006 Rodina na útěku (TV film)
Slimák
The Tooth Fairy
2005 A Simple Curve
Cabin Movie, The
Johnny Tootall
Nelítostná rasa
Zpátky do školy
2004 Jízda na střele
Kráčející skála
Riddick: Kronika temna
2003 1st to Die (TV film)
Divoké dny (TV film)
2002 Deadly Little Secrets
2001 Bizarní frekvence (TV film)
1999 Wonder Cabinet, The (TV film)

TV seriály

2020 Charmed (TV seriál)
Dance Like No One Is Witching (S02E11)
2019 Limetown (TV seriál)
I Have Heard the Future (E01)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Foo Fighters (S01E05)
Dobrý doktor (TV seriál)
Debts (S03E02)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 61: „Halloween“ (S04E04)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
In for a Pound (E08)
Fog of War (E07)
Iron in War (E06)
další epizody (8)
Colony (TV seriál)
The Emerald City (S03E06)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Excess Animus (S03E07)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Temptation (S01E05)
Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Zoo (TV seriál)
Cradles and Graves (S03E11)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
2016 Mars (TV seriál)
Křižovatky (S01E06)
Přistání (S01E02)
Novo Mundo (S01E01)
Van Helsing (TV seriál)
Na ničem nezáleží (S01E06)
Lovci duchů (TV seriál)
Don't You Forget About Me (S11E12)
2015 Coded (TV seriál)
Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Liv and Let Clive (S01E04)
2014 The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Earth Skills (S01E02)
Defiance (TV seriál)
The Opposite of Hallelujah (S02E01)
Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Defiance (TV seriál)
The Serpent's Egg (S01E05)
Lidé zítřka (TV seriál)
Limbo (E07)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Try (S03E08)
Hope Kills (S03E07)
Eminent Domain (S03E06)
další epizody (6)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Clarence Montgomery (E10)
Ernest Cobb (E02)
Pilot (E01)
Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bait & Switch (S02E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Cestovní povolení (S04E19)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Heather (E04)
White Collar Poet (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
False Labor (E13)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Láska až za hrob (E11)
Oběšení (E10)
Chodby (E09)
další epizody (7)
Riese (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
In the Company of Men (S03E04)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 jPod (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přestupní stanice (S04E17)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
Bionická žena (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Americké duo (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (S03E01)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Žena hledá mrtvého manžela, kuřáci ano, zvířata ne (S01E04)
Krevní pouta (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Deer Woman (S01E07)
Robson Arms (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nechte maličkých (S02E04)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Dar (S01E17)
Dopisy z Pegasu (S01E16)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
38 minut (S01E03)
The Collector (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Death Becomes Her (S01E17)
2003 Black Sash (TV seriál)
Detektív (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Rozbité nádobí (E08)
Boží rovnice (E07)
Charlie a Líza (E06)
Smallville (TV seriál)
Proti své vůli (S01E11)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2010 Gritty Realism of Dark Days, The
2007 Temné vody zločinu (TV seriál)
2003 Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky