foto

Vincent Gale

  • nar. 6.3.1968 (52 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hora mezi námi
2016 A Heavenly Christmas (TV film)
Uteč, nebo zemřeš (TV film)
Who Killed JonBenét? (TV film)
2015 Bezbožný syn (TV film)
Her Own Justice (TV film)
Surprised by Love (TV film)
2014 Big Eyes
Hektorova cesta aneb hledání štěstí
My Gal Sunday (TV film)
Pachuť zrady (TV film)
2013 Příběh vražedkyně (TV film)
Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
2010 Fathers & Sons
Letos nepeču (TV film)
2009 Alien Trespass
Excited
2008 Kovbojova nevěsta (TV film)
Mothers&Daughters
Nebezpečný internet (TV film)
2007 American Venus
Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
BloodRayne 2: Vykoupení
Dragon Boys (TV film)
Everest (TV film)
Vražedné vize (TV film)
2006 Firewall
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
2005 14 hodin strachu (TV film)
Don't Call Me Tonto!
Norco: Pod palbou (TV film)
Vražda na Presidiu (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2004 Final Cut
The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
2003 Do Not Disturb
Prokletí (TV film)
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Rána pěstí
Space Between, The
2001 Last Wedding
2000 Trixie
1999 Vražda na Stínové hoře (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Alley, The
Dirty
Spojení se smrtí (TV film)
Vrazi v domě (TV film)
Zvuk strachu (TV film)
Útěk (TV film)
1997 Major Crime (TV film)
Odvážné srdce
1991 Pokřivená srdce
Útěk
1989 Osamělý Tom (TV film)
Sbohem, blues
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II
1984 Isaac Littlefeathers
Tas! (TV film)

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Spravedlnost nikdy nenastoupila (E05)
I bez svého tvůrce (E04)
Přístup je moc (E03)
další epizody (5)
2019 Dračí princ (TV seriál)
Duch (S03E03)
Van Helsing (TV seriál)
Miles and Miles (S04E06)
Liberty or Death (S04E05)
Love Less (S04E03)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Ježíšovská póza (S03E12)
Hlasitá láska (S03E09)
Sebevražedná (S03E06)
další epizody (6)
Supergirl (TV seriál)
The American Alien (S04E01)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Cestovatel 0027 (S02E08)
Van Helsing (TV seriál)
Crooked Falls (S02E12)
Nic než pravdu (S02E11)
Pár bází (S02E10)
další epizody (12)
Lovci duchů (TV seriál)
Regarding Dean (S12E11)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Začíná to (S01E13)
Přichází (S01E12)
Naposledy (S01E11)
další epizody (13)
Arrow (TV seriál)
Penance (S05E04)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
Království (TV seriál)
Uprchlík (S02E20)
Rozchod (S02E19)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cog Blocked (S08E05)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Pravda (S01E06)
další epizody (4)
Motiv (TV seriál)
Brnkačka (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Torn and Frayed (S08E10)
2011 Blackstone (TV seriál)
Chaos (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Lov (S02E16)
další epizody (4)
Svatyně (TV seriál)
Normandie (S03E17)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Návštěva (S02E09)
Víra (S01E13)
Svatyně (TV seriál)
Za krále a za vlast (S03E08)
2009 SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Oath (S04E13)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Zkoušej to dál (S02E02)
4400 (TV seriál)
Fear Itself (S04E02)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Křižovatka blues (S02E08)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Resurrection Ship: Part 2 (S02E12)
Resurrection Ship: Part 1 (S02E11)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Poster May Lead to the Truth (S03E11)
další epizody (4)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Red Kiss (S01E09)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Noční směna (S06E05)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Syndrom (S06E19)
Soudný den (S06E01)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Srdce a mysl (S04E03)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Zbraň (S06E03)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky