Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

alchac 

všechny recenze uživatele

Duet pro sekáček a dranžírák, ke kterému si napsal part sám pan Šoustakovič, neboť jeho progresivní výukové metody založené na perfectním spojení idů učitele a žákyně mu prochází toliko do okamžiku, než následkem toho jebání jednomu jeho produktu jebne tak, že vyjebe s dalším jeho produktem, jemuž následně podá (resp. sebere) pomocnou ruku a ruku v ruce pak maestrovi ukážou, zač je toho heimnar. Neotřele bizarní, doprovázené příjemným mrazením v zádech a pohled na Williamsku bez fíkáče rozhodně neurazil mé náročné znalecké oko. Celkově vzato téměř perfektní, i když na kung-pao si po zhlédnutí asi hodně dlouho nezajdu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rada pro všechny. Čím míň budete o filmu vědět tím líp pro vás. Nečtěte recenze (takže vlastně ani tu moji) a už vůbec se nedívejte na trailer. Já si přečetl zdejší obsah z kterýho sice není člověk moc chytrej (ale to je jenom dobře) a stačilo. Sice se mi do snímku moc nechtělo ale nakonec to bylo něco ...WOW. Myslím si, že tenhle film dostál svýmu názvu. Perfektní. Kdyby film skončil po 45 minutách nikdo by nemohl říct ani popel. AAle on jede dál a diváka vodí jak loutku v loutkovým divadle. Za mě tady prostě není co řešit. Plnej počet. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v popisce k filmu bohatě stačí drama / thriller, horor to opravdu není, tak proč si tahat kšandy. Film na mě každopádně velmi dobře fungoval, dokud ho tvůrci nepokazili vsuvkami s vysvětlivkami pro lidi bez představivosti, kdyby jich nebylo, hodnotil bych o hvězdičku výš. Mimochodem, ani ve snu by mě nenapadlo, že ještě objevím novou sexuální praktiku (zvlášť ve filmu prostoupeném hrou na cello), ale fisting bez pěsti mi dokázal, že nic není nemožné. 3*+ ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Zase jednou platí, že čím méně tušíte, tím lépe. Proto vám úplně bude stačit info, že je to o cellistce Charlotte, která se po deseti letech vrací do (jí velmi dobře známé) komunity hudebníků. Ti ji přijmou s otevřenou náručí a nesmělá dívka se na první pohled zakouká do mladé a atraktivní Elizabeth, která také hraje na ten obří hudební nástroj. Čeká vás napínavá hra plná twistů (ne, vážně vám po deseti minutách nebude jasné, co se bude dít a jak to dopadne), nenaplněných tužeb, lásky, nenávisti, hnusu a vyšinutých lidí. Allison Williams je tu skvělá, btw. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po desiatich rokoch sa Charlotte (Allison Williams) vracia do komunity, v ktorej vyrastala. Ide o vášnivých hudobníkov, medzi ktorých patrila, než sa zdravotný stav jej matky začal zhoršovať a ona sa o ňu musela začať starať. Dočká sa príjemného privítania, ale najvďačnejšia je za stretnutie s Elizabeth (Logan Browning), s ktorou si padnú do oka. Ich vzťah je stále intenzívnejší a spoločne sa vydávajú na cestu naprieč Čínskym vnútrozemím. Tu ich ale čaká krutá skúška, na ktorú ich krátky vzťah nemusí byť pripravený. - Dosť nezvyčajný horor, o ktorom som nič nevedel a po úvodných minútach som ho pomaly plánoval vypnúť, pretože som si myslel, že ide o ďalšiu primitívnu agendu Netflixu (stačí pár kliknutí na Googli a človek zistí, že takmer žiadny čierny čelista ani neexistuje, ale samozrejme #diversity) a na také veci už nemám chuť pozerať, ale nakoniec sa z toho našťastie vyklul takmer PERFEKTNÝ horor. Jednoznačne je tu treba najviac oceniť scenár, pretože je plný prekvapení, zvratov a neočakávaných rozhodnutí postáv. Posledným hororom, ktorý na mňa fungoval týmto spôsobom, bol paradoxne Get Out, v ktorom tiež hrala Allison Williams, ktorá aj tu podáva mimoriadne PERFEKTNÝ výkon a s Logan Browning sa PERFEKTNE doplnili aj mimo postele. Strašne sa mi páčila psychologická hra s postavami, kedy ich režisér najprv voviedol do úplne depresívnej situácie a potom nastal akýsi zlom, ktorý sa vyriešil násilnou scénou. Plusom je aj to, že je každé rozhodnutie ústredných postáv rozumne odôvodnené a nič nezostane nezodpovedané. Napriek tomuto priamočiaremu spracovaniu sa je ale stále na čo pozerať, a preto snímok rozhodne odporúčam aj napriek tomu, že k tomu, aby bol PERFEKTNÝ, mu ešte niečo chýba. Komu sa bude páčiť, môže sa rovno vrhnúť aj na indie horor Starry Eyes, ktorý je zameraný na podobnú tematiku a nesie sa na totožnej vlne. + herečka z Get Out + herec z iZombie a Channel Zero + herečka z The Exorcist, Final Destination 2 a Grace + herec z 1922 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno